Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de bu anlamlı vasiyetin örnek teşkil ettiğini belirterek, “Çelikoğlu çiftinin vasiyeti doğrultusunda alınan yemek dağıtım aracının Belediye Aşevi’miz aracılığıyla hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Çelikoğlu çiftine Allah’tan rahmet, aracın bizlere teslim edilmesine vesile olan aileye de şahsım ve Turgutlu halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

2014 Haziran ayında vefat eden eski inşaat ustalarından Arnavut Aslan ustanın oğlu Ramiz Çelikoğlu ve Ocak 2015'de vefat eden eşi Yaşar Çelikoğlu'nun vasiyetleri üzerine Turgutlu Belediyesi Aşevi’ne hayırsever çiftin kardeşleri ve yeğenleri tarafından bağışlanan araç teslim alındı. Turgutlu Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen araç tesliminde Belediye Başkanı Turgay Şirin ve merhum hayırsever Ramiz Çelikoğlu'nun kardeşi Aziz Çelikoğlu hazır bulundu. Aracı teslim eden Çelikoğlu yaptığı açıklamada, "Ağabeyim ve yengemizin vasiyetini yerine getirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Böyle hayırlı bir işte kullanılacak olması bizlere ayrıca mutlu etti. İnşallah bu bir örnek olur” şeklinde konuştu.

Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle

Nisan ayı belediye meclis toplantısında şartlı bağış olarak karara bağlanan aracın kısa sürede teslim edilmesinin hayırlara vesile olmasını dileyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de tek araçla günde binden fazla kişiye sıcak yemek dağıtan Aşevi’ne yapılan bu desteğin daha çok insana ulaşma noktasında önemli olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle ardından böylesi güzel bir vasiyeti bırakarak hayır dualarımızı alan Merhum Ramiz Çelikoğlu ve eşi Yaşar Çelikoğlu’na bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ne mutlu ki aileleri de bu vasiyet üzerine sosyal yardımlaşmanın en güzel örneğini yaşattığımız Belediye Aşevi’nearaç alarak güzel bir dayanışmaya vesile olmuşlardır. Bu anlamda Sayın Aziz Çelikoğlu’na da teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel yardımlaşmalar örnek olur” dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim