Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ile birlikte Vali Erdoğan Bektaş’a ziyarette bulundu.

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hasan Yaman, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın daha önce Turgutlu programı kapsamında Kaymakam Uğur Turan ile birlikte kendilerini ziyaret ettiğini bu nedenle iade-i ziyarette bulunmak istediklerini belirtti.

Vali Bektaş’ın kendilerine gösterdiği ilgi ve verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Başkan Yaman, Turgutlu’da yaklaşık 6 bin kişinin istihdam edildiği Küçük Sanayi Sitesi’nin 917 işyeri ile hem Turgutlu hem de Türk ekonomisine büyük katkı sağlamaya devam ettiğini ifade etti. Yaman, “1920’li yıllarda başlayan ve günümüzde de devam eden sanayileşmede adı küçük kendisi büyük olan Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi, ilçemizin imalat sektöründe adeta dev bir işletmeyi andırıyor. Sitemizde zirai ilaçlama makinaları ve parçalarının imalatı, sırt tulumbası ve parçaları imalatı, ziraat aletleri ve yedek parça imalatı, makine imalatı, yurt içi ve yurt dışı metal sektörüne fason parça imalatı, toprak sanayi makinaları imalatı, çeşitli büyüklükte redaktör imalatı, gıda sanayi ve ambalaj makinaları imalatı, mobilya ve dekorasyon imalatları, zirai sulama parçaları ve damlama sulama aletleri imalatı gibi sektörlerde üretim yapılıyor. Turgutlu’da artık orta ölçekli bir sanayi sitesinin kurulması gerekiyor” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden Vali Erdoğan Bektaş da Turgutlu’nun Manisa’nın lokomotif ilçelerinden bir olduğunu belirterek Manisa ve ülke ekonomisine önemli katkı sunduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilişim