Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz’da katıldı. 
‘En İyi Hizmeti Götürmeye Devam Edeceğiz’
Yapılan ziyarette konuşan Genel Sekreter Halil Memiş, “2016 yılının Manisa’nın yılı olacağını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün belirtmişti. Bizler de ilçelerde yürütülen çalışmaları ve yapacağımız projeleri görüşmek noktasında bu ziyareti gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçenin tamamında sürdürdüğümüz hizmetlerle, ilçe belediyelerine verdiğimiz desteklerle de vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
‘2016, Manisa için Verimli Bir Yıl Olacak’
Yapılan nazik ziyaret için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Genel Sekreterimiz Sayın Halil Memiş ile birlikte 2016 yılı ve önümüzdeki yıllarda ilçemize neler yapabileceğimiz ve devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 2016 yılının Manisa için verimli bir yıl olacağına eminim. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti kesintisiz vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim