Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hazırladığı projelerle vatandaşların takdirini topluyor. Projelerinde gençlik ve spora da önemli yatırımlar kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda projesi hazırlanan ve geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde ilk kazması vurulan Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu projesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 210 takvim gününde tamamlanması planlanan projenin Turgutlu’daki sosyal etkinlikler ve sportif aktivitelerine ev sahipliği yapması bekleniyor.

Sosyal Aktiviteler ve Sportif Faaliyetler Bir Arada Olacak

Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu projesi hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Yarı olimpik havuzu, 500 kişilik basketbol sahası, farklı aktivite alanları, dinlenme yeri ve idari bölümlerin olacağı 14 bin 325 metrekarelik alanda çalışıyoruz. Uygulama takvimine uygun olarak projemizi yürütüyoruz. İnşallah Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nu planladığımız süre içerisinde tamamlayacağız. Sportif faaliyetler ve sosyal aktivitelerin iç içe yapılabildiği, ilçe halkımızın kendini rahat ve güvende hissedebileceği bu projeyi, Turgutlu’ya kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Düşünceler Projeye, Projeler Gerçeğe Dönüşüyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde, Manisalı vatandaşlara en kaliteli hizmetleri sunmak için çalıştıklarının altını çizen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Geliştirdiğimiz projelerle her yaştan vatandaşımızın beklentilerine cevap vermek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda düşüncelerimizi projelere, projeleri de gerçeğe dönüştürüyoruz. Turgutlu ilçemizde hayata geçirdiğimiz birçok proje var. Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun da Turgutlu’ya prestij kazandıracağını düşünüyorum” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim