Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ova yollarının yanı sıra kent merkezinde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin tespit ettiği noktalarda, program dahilinde devam eden çalışmalar kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi Simge Sokakta asfalt serimi gerçekleştirildi. Simge Sokakta gün içerisinde yürütülen çalışmalar sonucunda 8500 m2 asfalt serimi yapıldı. Akköy Mahallesinde ise bozuk olan yollarda parke tamiratları yine ekiplerce gerçekleştiriliyor. Hafta sonunda da mesaisine devam eden ekipler, Musacalı Mahallesinde parke tamiratlarını tamamladı.

Öğrencilere eğlenceli okul ortamı sağlanıyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise yüz yüze eğitimin başlamasının ardından öğrencilerin iyi bir eğitim almaları adına okullarda çalışmalarına devam ediyor. Irlamaz Mahallesinde yer alan Refik Pınar İlkokulu ve Ortaokulu bahçesi zeminine oyun çizgileri çeken ekipler, öğrencilerin eğitim öğretim saatleri içerisinde eğlenceli vakit geçirmelerine önayak oldu.

Turgutlu Belediyesi ekiplerinin dört bir koldan sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “İncelemelerimiz sonucunda tespit ettiğimiz noktalarda asfalt serim çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Ova yollarımızla birlikte kent merkezimizde de asfalt serim çalışmalarımızı gerçekleştirerek yol sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Bu doğrultuda ekiplerimiz Mustafa Kemal Mahallemiz Simge Sokakta 8500 m2’lik asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Bununla birlikte geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri adına yaz dönemi boyunca okullarımızda gerçekleştirdiğimiz boyama, tadilat çalışmalarına yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimiz için renkli ve eğlenceli okul ortamları oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim