Gençlerin göstermiş olduğu başarıdan onur duyduklarını belirten Başkan Şirin, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takıma şampiyonluk yolunda başarılar dileyerek, “Manisa bölgesinde elde ettikleri zaferin, Türkiye Şampiyonasında da devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Başarılı bir sezon geçiren Turgutluspor U-13 Futbol takımı kendilerine verdikleri desteklerden dolayı, Antrenörleri Mustafa Tura ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret ederek Şampiyonluk Kupasını Başkan Şirin’e getirdi. Başarılarının sevincini Başkan Şirin ile paylaşan gençler, “Değerli Başkanımız spora ve sporcuya verdiği desteği bizlere gösterdiği ilgi ile kanıtlamıştır. Bu anlamda çok mutluyuz Türkiye Şampiyonasında kendilerinin hayır dualarını almaya geldik. Bizleri ağırladığı için Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

BAŞARILARINIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Turgutlumuzun yetiştirdiği genç sporculardan onur duyduklarını belirterek “Sizlerin Türkiye Şampiyonasından zaferle döneceğinden eminim göstermiş olduğunuz başarılar göğsümüzü kabarttı. Çıktığınız bu yolda başarılarınız daim olsun” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim