Büyükşehir Belediyesi’nin mahalledeki taş parke döşeme ve kaldırım bordür çalışmalarını da inceleme fırsatı bulan Memiş, vatandaşlarla sohbet ederek, istekleri ve talepleri de dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu’da Çepnibektaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Memiş’e ziyaretlerinde, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ile yetkili müdürler de eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde mahallede başlayan kilit taş parke döşeme ve kaldırım bordür çalışmalarının son aşamasını inceleme fırsatı bulan Memiş, mahalle halkı ile bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinleyen Genel Sekreter Memiş’e çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Şazi Kaya, yıllardır mezarlık yoluna giden bu yolun yapılamadığını ve soruna ilk önce Büyükşehir Belediyesi’nin müdahale ettiğini belirterek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

BİZLER FAYDASI OLACAK HİZMETİN PEŞİNDEYİZ

Büyükşehir Belediyesi’nin görevlerinin iyi bilinmesi gerektiğini hatırlatan Memiş, “Büyükşehir Belediyesi her konuda vatandaşımızın yanındadır. Sizlerle koordinatörlerimiz aracılığıyla sürekli iletişim halindeyiz. Hizmetler bu şekilde geliyor. Yerinde incelemelerde de bulunarak, sorunlara hızlı bir şekilde müdahale etmenin mücadelesi içindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyükşehir Belediyesi hizmet konusunda daima en hızlı ve faydalı bir şekilde vatandaşımızın yanında olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün sizlere selamlarını getirdik” diye konuştu. Muhtar Şazi Kaya ve vatandaşlarla sohbet ortamında istekleri dinleyen Memiş, mahalle mezarlığında yapılacak çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar’dan bilgiler aldı.

Editör: TE Bilişim