Gözyaşlarının sel olduğu veda töreninde Kaymakam Günlü’nün Eşi Dr. Arzu Günlü ve kızı Zeynep Günlü de gözyaşlarına hakim olamadı. Turgutlu Kaymakamlığına gelen Nazmi Günlü, ilişik kesme belgesini imzaladıktan sonra tüm personelle tek tek vedalaştı.

Antalya’nın Manavgat ilçesi kaymakamlığına atanan, Turgutlu’da 6 yıldır görev yapan Kaymakam Nazmi Günlü, gözyaşları ve alkışlar arasında uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu veda töreninde Kaymakam Günlü’nün Eşi Dr. Arzu Günlü ve kızı Zeynep Günlü de gözyaşlarına hakim olamadı. Turgutlu Kaymakamlığına gelen Nazmi Günlü, ilişik kesme belgesini imzaladıktan sonra tüm personelle tek tek vedalaştı.

"Biz bu ayrılığa veda demiyoruz” şeklinde konuşmasına başlayan Kaymakam Nazmi Günlü, “Bu bir veda değil tekrar görüşeceğiz. Bu bir tekrar görüşürüz diyerek ayrılma. Hepinize çok teşekkür ederim buraya kadar geldiniz. Bana görevim boyunca çok iyi davrandınız ve şimdi de burada beni uğurlamaya geldiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize tekrardan çok çok teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Nazmi Günlü’yü uğurlamaya gelenlerin arasında Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş yeraldı.

Editör: TE Bilişim