Seçim öncesinde Turgutlu’yu sosyal belediyecilikle tanıştıracağımızın sözünü vermiştik diyerek konuşmasına başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Seçimlerde verdiğimiz sözleri tek tek tutmaya devam ediyoruz. Bugün sosyal belediyecilik projelerimizden birini daha hayata geçirdik. Öğrencilerimizle ilgili olarak maalesef son zamanlarda üzücü olaylar yaşandı. Biz de bununla ilgili kayıtsız kalamadık. Belediye Başkan Yardımcılarımızla, daire müdürlerimizle ne yapabileceğimizi tartıştık. Bunun sonunda da öğrencilerimizin akşam yemeğini karşılama konusunda karar aldık. Bundan sonra hafta içi her gün saat 16.00 ile 18.00 arasında öğrencilerimize Aş Evinde pişirdiğimiz günlük menüleri 3.5 TL ücretle servis edeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

Üniversite öğrencileri ise “3.5 TL gibi uygun fiyata yemek hizmeti almak, bizim gibi gurbetten gelen öğrenciler için güzel bir nimet. Projeyi hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Öte yandan düzenlenen ilk yemek dağıtım programına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın, Cumrhuiyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem İlçe Başkanı Orhan Eratıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. 


    
 

Editör: TE Bilişim