Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bayram mesaisinde olan Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışan personelle bayramlaştı.

Yardıma muhtaç vatandaşlar ile yardımseverler arasında köprü olmaya devam eden Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde mesai yaparak yardımseverlerin bağışlarını kabul etti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de merkezi ziyaret ederek hem çalışan personelin bayramını kutladı hem de yapılan bağışlar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar da yer aldı. Kurban Bayramı’nın ilk günü olmasına rağmen yapılan bağış miktarının ihtiyaç sahipleri adına sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Şirin, “Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Bayramlar yardımseverlikle güzelleşir. Bu anlamda kurbanlarını bağışlayan, kurbanlarından Aşevimiz’e pay ayıran tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah artan bu yardımlarla beraber çok daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağız” dedi.

Belediye Aşevi ve Hayır Merkezi’ne canlı hayvan, kurban eti paylarını bağışlamak isteyen vatandaşlar; Aşevi 0236 312 22 28-0551 406 89 50 ile Zabıta Müdürlüğü 0236 313 1078 numaralı telefonları arayabilecekler. Nakdi yardımda bulunmak isteyenler ise Halk Bankası Turgutlu Şubesi TR 92 0001 2009 5660 0007 0000 88 iban nolu hesaba bağışlarını yatırabilecekler.

Editör: TE Bilişim