Hafta boyu süren aşure hayırları dolayısıyla mahalleleri ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in durağı bu kez Hacıisalar Mahallesi oldu. Merkeze en uzak bölgeler arasında yer alan mahallede Hacıisalar Mahalle Muhtarı Ali Acar ve Karaköy Mahalle Muhtarı İlhan Sülün tarafından karşılanan Başkan Şirin, meydanda kurulan aşure kazanından vatandaşlara aşure ikramı yaptı. Başkan Şirin’e Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger, İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim  Kutar da eşlik etti.

Kısa sürede tükenen aşure ikramının ardından mahalle kahvehanesinde sohbet ortamı oluştu. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Hacıisalar Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Şirin, vatandaşların yatırım ve hizmetlere yönelik sorularını yanıtladı. MASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, akabinde içme suyu hattı yenileme çalışmalarının yapılacak olmasının de sevindirici olduğunu söyledi.

“En ücra noktaya kadar hizmetin çabasındayız”

Turgutlulu vatandaşları hak ettikleri sağlıklı altyapı ve üstyapı sistemlerine kavuşturduklarını söyleyen Başkan Şirin de Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi koordinasyonunda en ücra noktalara kadar hizmet götürmeye gayret ettiklerini söyledi. Başkan Şirin, “Aşure hayrımız nasip oldu, bugün sizlerleyiz. Takip ediyorsunuz, şahitsiniz ki ilçemizin dört bir yanına hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Hacıisalar’ın da içerisinde bulunduğu 7 mahallede toplamda 25 bin metrelik hat döşemesi yapılıyor. Bu da demektir ki bu böylenin yıllardır el değmemiş altyapısı tümden yenilenerek, kanalizasyon noktasındaki sorunlar çözüme kavuşuyor, sizler de sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oluyorsunuz. Üst yapı konusunda da bildiğiniz üzere Turgutlu Belediyesi olarak sürekli sahada çalışıyoruz. Daha kullanışlı yollara kavuşabilmeniz için de çalışmalarımızı yapacağız. Diğer yandan da bu bölgenin dev projesi Ovacık Yaylası Doğal Gençlik Kamp Merkezi’ni dört gözle beklediğinizi biliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile bu dev projeyi hayata geçirmenin çabasındayız. Amacımız yıllardır hizmet gitmeyen yerlere hizmet götürmek, sorunları çözülmüş, hizmetlerle donatılmış mahalleler ortaya çıkarmak. Elbette bunları da sizlerin sabrı ve anlayışıyla gerçekleştiriyoruz” dedi.
Hacıisalılar da hizmetlerin artarak devam edeceğinden şüphe duymadıklarını belirterek, aşure hayırlarının da Allah katında kabulünü diledi. Başkan Şirin ve ekibi hayır dualarıyla mahalleden uğurlandı.
Kaynak: iha