Bursa'da geçen cumartesi günü bariyerlere çarparak alev alan otomobilde 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazadan geriye çocuklarının düğünü nedeniyle alış veriş yapan ve bir gün sonra kazada yaşamlarını yitiren Süleyman ve Samile çiftinin bu fotoğrafı anı olarak kaldı.

Manisa'da oturan Tuğrul Çelik (54), önümüzdeki Ramazan Bayramı'nın son günü evlenecek olan oğlu Tayfur Çelik'e çeyiz almak için geçen cumartesi günü genç kızın ailesinın oturduğu Sakarya'ya gitti. Burada gün boyu alışverişi yapan Çelik ailesi, öğleden sonra Tuğrul Çelik yönetimindeki  45 TA 1798 plakalı hafif ticari araçla Manisa'ya dönmek üzere yola çıktı. Çelik'in kullandığı araç, Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi Taşköprü Mahallesi yakınlarında kontroldan çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra alev aldı.

Alev topuna dönen araçtaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürürken, Ayşe Çelik ve Zübeyde ÜnsaL'ın olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan baba ve oğlu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, Süleyman Çelik ise ambulans helikopter ile İzmir'de hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Süleyman Çelik pazar günü hayatını kaybederken Tuğrul Çelik ise bugün tedavi gördüğü Bursa'da kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan bir fabrikada işçi olarak çalışan Tayfur Çelik'in tedavisi ise devam ediyor. 

Zübeyde Ünsal'ın pazar günü Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Süleyman ve Ayşe Çelik'in ise pazartesi günü İzmir Karşıyaka'da toprağa verildiği kazada yaşamını yitiren Tuğrul Çelik ise yarın İzmir'de son yolculuğuna uğurlanacak. 

Kazadan geriye ise olay yerinde yanarak ölen Ayşe Çelik, bir gün sonra hayatını kaybeden eşi Süleyman Çelik ve bugün yaşamını yitiren Tuğrul Çelik'in, omuzuna başını koyan eşi Semila Çelik ile çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı.
Editör: TE Bilişim