Günde bin 300 yardıma muhtaç kişiye sıcak yemek ulaştıran Turgutlu Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Aşevi ve Hayır Merkezi, esnafın ve hayırseverlerin destekleriyle büyümeye devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de gerek malzeme gerekse maddi destekleriyle Turgutlu’da yardımseverliğin en güzel örneğini veren esnafa teşekkür ziyaretinde bulunarak, kendilerine teşekkür belgesi takdim etti. Başkan Şirin’e İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu ile Aşevi ve Hayır Merkezi Sorumlusu Süleyman Kinet eşlik etti.

“Yardımlar Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Gidiyor”

Meyve ve Sebze Hali’nde bulunan Kuş Ticaret, Kuşoğlu Ticaret, Uğur Gıda, Şahin Ticaret, Asil Et Galerisi ve Sevilgen Ambalaj’ı tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Esnafın sıcak karşılamasının ardından sohbet ortamının oluştuğu ziyaretlerde, hasbihal edildi. Esnaf, Aşevi ve Hayır Merkezi’nin çok önemli bir görev yaptığını, Turgutlu Belediyesi’nin yoksul ve kimsesiz vatandaşların evlerine giriyor olmasının kendileri ve Turgutlu halkı adına sevindirici olduğunu belirtti. Esnaf, merkezi daha aktif hale getirip, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmalarından dolayı da Başkan Şirin ve ekibini tebrik etti.

“Turgutlu Yardımseverlikle Nam Salmış Bir Şehir”

Turgutlu Belediyesi olarak kimsenin aç ve açıkta kalmaması adına yoğun bir çaba içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Şirin de “Turgutlu, Manisa’da yardımseverliğiyle, imece usulü güzel işleriyle nam salmış bir şehir. Biz de Aşevi ve Hayır Merkezimiz’i tamamen kendi aşçılarımız ve personelimizle işler ve daha çok insanımıza ulaşır hale getirdik. Çok şükür esnafımızın da güzel düşünceleri, iyi niyetleri ve hayırseverlikleri Aşevimiz’e ve dolayısıyla doğrudan yardıma muhtaç insanlarımızın sofralarına aş olarak dönüyor. Biz bu anlamda hem alan el hem de veren el görevini üstleniyoruz. Belediye imkanlarımızla vatandaşımızın imkanları güzel bir işbirliğine dönüşüyor. O açıdan esnafımızın da hayırseverlerimizin de desteği çok önemli. Esnafımız nezdinde yardımlarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

 
Editör: TE Bilişim