Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Engelleri Aşalım Derneği’nin büro açılışına katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Çetin ve yeni yönetim kurulunu kutlayan Başkan Şirin, faaliyetlerine yeni isimleriyle devam edecek derneğe başarılar dileyerek engelli vatandaşlara olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Uluslar Arası Engelliler Derneği olan isimlerini ‘Turgutlu Engelleri Aşalım Derneği’ olarak değiştiren dernek, bürolarında etkinlik düzenleyerek hem üyelerini hem de protokolü bir araya getirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Yedieylül Mahallesi Eski Manisa Yolu üzerindeki derneği ziyaret ederek başta Engelleri Aşalım Derneği Başkanı Mehmet Çetin olmak üzere tüm dernek üyeleriyle birlikte oldu.
Kurum-kuruluş müdürleri, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcilerinin bir araya geldiği açılışta amaçlarının engellilere yönelik duyarlılığı arttırmak olduğunun altını çizen Dernek Başkanı Mehmet Çetin, bugüne dek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.
Başkan Şirin de ilçe halkının engelli vatandaşlara olan duyarlılığının git gide artıyor olmasının önemine değinerek, derneğe hayırlı olsun dileklerini iletti, çalışmalarına her zaman olduğu gibi tam destek vereceklerini söyledi. Dernek ziyaretinin ardından Eski Manisa Yolu üzerindeki esnafla tokalaşan Başkan Şirin, esnafla sohbet ederek hayırlı işler diledi.
Kaynak: iha