Somaspor’da iyi bir sezon geçirdiğini ve sonrasında yuvasına döndüğünü belirten Mehmet Uysal, “Geçtiğimiz sezon başında Somaspor’a kiralık olarak gittim. Gittiğimde üçüncü forvet olarak gitmiştim. Kimsenin forması garanti değil. Gittiğim takımda sıkı çalıştım. Kendimi ispatlayarak formayı aldım. Çalışmayı hiç bırakmadım ve sezon sonunda da iyi bir performans sergiledim. Tekrar kulübüme geri döndüğüm için mutluyum” dedi.

Yeni sezonda da yükselen performansını sürdürmek istediğini ifade eden 21 yaşındaki futbolcu, “Bu sezon benim için çok önemli bir sezon. Geçen sezon kendimi ispatladım, bu sezon da kendimi ispatlarsam hem kendim için he de kulübüm için iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezon Somaspor’da 25 maçta 16 gol atmıştım. Bu sezon da bu performansımı daha da arttırarak devam etmek istiyorum. Kulübümün hedeflerinde pay sahibi olmak için çalışacağım” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar kampında yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Mehmet Uysal, “Afyonkarahisar kampı güzel geçiyor. Biraz yorucu ama emeklerimizin karşılığını sezon başlayınca alacağımıza inanıyorum. Takımdaki arkadaşlık çok iyi. Eğlenceli bir kamp dönemi geçiriyoruz” dedi.

Altyapısında yetiştiği kulüpte forma giymekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan genç golcü, “Altyapıya geldiğim günden bu yana A takımda olmak hayalimdi. Bu nedenle çalışmayı hiçbir zaman bırakmadım. Hep ekstra çalışmalar yaptım. Futbol için kendimden ödün verdiğim zamanlar da oldu. Altyapıdaki arkadaşlarımız inançlarını hiçbir zaman için kaybetmesinler. Hep daha çok çalışsınlar. Yarınlarına çalışarak inanmalılar. Hocalarını iyi dinlemeli ve kendilerine iyi bakmalılar. Ondan sonra zaten başarıyı elde edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Kariyer hedeflerinden de bahseden Mehmet Uysal, “Önce kendi kulübümü çok iyi yerlerde temsil edip ondan sonra yukarılara gitmek istiyorum. Hep yarın yarın hedeflerim oldu benim. Her futbolcu gibi benim de hayallerimde büyük takımlar ve Milli forma var. Bunun için de çok çalışıyorum” diye konuştu.

Son olarak taraftarlara seslenen genç forvet, “Geçen sezon kulübümüzün maçlarını takip ediyordum. Taraftarımız hep takımlarının yanında olmuş. Ligin ilk yarısında maçlar seyircisiz oynanacak. Yarım sezon da olsa taraftarlarımızdan sabır istiyorum. Taraftarımızla bir olduktan sonra onların desteğini çok daha iyi hissedeceğiz. Sezon sonunda da hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Desteklerini hiçbir zaman için esirgemesinler” dedi. 
 

Editör: TE Bilişim