Yunusemre Belediyesi, çocukların fiziksel, zihinsel yeteneklerinin gelişimine katkı sağlamak, yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla 5-13 Yaş aralığındaki çocuklar için Tenis, Yüzme, Futbol ve Satranç branşlarını ücretli, 5-12 yaş aralığındaki sporcular için ise Judo, Wushu, Masa Tenisi, Güreş, Badminton ve  Atletizm branşlarında ise ücretsiz Yaz Okulları düzenliyor.
Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde Pazartesi ve Çarşamba günleri 09:00 – 10:30 saatleri arasında 120 sporcuya antrenörler Ferdi Öztürk, Mahmut Taşkın, Levent Holinar, İlker Çeliker ve Taylan Dumanlıbarut  eşliğinde futbol kursları düzenleniyor. Ücretsiz Yaz Okulları kursları Judo, Wushu, Masa Tenisi, Güreş, Badminton ve  Atletizm branşlarında kayıtların sona erdiği belirtilirken, Tenis, Yüzme, Futbol ve Satranç branşlarında ise kayıtların devam ettiği ve kayıt yaptırmak isteyen kişilerin Yunusemre Belediyesi’ne gelerek Belediyespor birimine başvurması gerektiği kaydedildi.
 
Eğitimler esnasında çocuklarını izleyen veliler ise Yunusemre Belediyesi’ne Yaz Okulu kurslarından dolayı teşekkür etti.
 

 
Editör: TE Bilişim