Yunusemre Belediyesi Lokali’nde gerçekleştirilen imza törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Mustafa Dandin, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, MAYEB A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, daire müdürleri, Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Koralp, Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş ve futbolcular katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, büyük bir aile olduklarını ve bir senede büyük bir mesafe kaydettiklerini vurgulayarak, “Ekip ruhu ve arkadaşlarımız ile güzel bir aile olduk. Amacımız sporda başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Gençlerimize sahip çıkıp onları kötü alışkanlıklarımızdan kurtarmayı hedefliyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak yaz dönemi yoğun bir şekilde taekwondoya futbola veya diğer branşlar da çocuklarımızı servislerimiz ile alarak kurslarımıza götürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda imkanlarımız daha da artacak. Tesislerin dağılımı konusunda adaletsiz bir dağılım olmuş. Ama biz yılmadan kendi tesislerimizi dağıtmaya başladık. Yunusemre sınırları içerisinde çok sayıda yapmayı planladığımız spor tesisimiz var. Önümüzdeki yıllarda Yunusemre sporda öncü bir belediye olacak. Yunusemre Belediyespor’a maddi manevi yardımcı olacağız.” dedi.

Başkan Çerçi, judoda Türkiye şampiyonu çıkardıklarını belirterek, “İlerde niye diğer branşlar da başarı çıkarmayalım. Onun için biz takımımıza destek olacağız. İnşallah takımımız ile güzel bir ekip kurup, çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak 26 okula spor tesisi kazandırma projesinin bulunduğunu vurgulayarak, “İnşallah Zafer Kalkınma Ajansı’ndan çıktığı zaman belediye olarak okullarımıza spor tesisi kazandırma projesi gerçekleştireceğiz. Bütün gençliğe, okullarımıza, spor tesisleri kazandırma arzusundayız.” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan ise “Bizler geçtiğimiz sezon ilk sezonda şampiyon olduğumuz takımımızda bazı arkadaşlarımız ile yola devam etme kararı aldık. Allah nasip ederse bu yıl da şampiyon olup, yolumuza devam edeceğiz. Yeni arkadaşlarımız geldi. Bu arkadaşlarımız ile iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Allah nasip ederse bu sene şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig’de yarışmak istiyoruz. 9 tane ferdi 2 takım branşların da kulübümüz faaliyetlerini sürdürmektedir. 8 kategoride futbol alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Yunusemre Belediye Başkanımızın desteğiyle çok başarılı bir sezon geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından anlaşma sağlanılan futbolcular kendilerini Yunusemre Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı. Dış Transferde anlaşma sağlanılan isimler: Rıza Dirim, Taylan Dumlupınar, Levent Holinar, Burak Sert, Bayram Hasçelik, Murat Çevik, Burak Yıldız, Serhat Ferhat Koçyiğit, Fadıl Kantarlı.
İç transferde anlaşma sağlanılan isimler: Murat Kök, Ergu Kibar, Harun Köken, Adem İpek, Umur Varol, Ali Yamaç, Yusuf Darcan ve Onur Ünal

Editör: TE Bilişim