Haber: Hakan AĞAR
İkinci Başkan Hakkı Övünç, Ümraniyespor ve Eskişehirspor maçlarında alınan galibiyetlerle, ligde önemli bir ivme yakaladıklarını ve çıkışı bu hafta Giresunspor maçında devam ettirmek istediklerini belirterek, “Bu süreçte 12. adam olan taraftarımızın vereceği destek çok önemli. Bu nedenle taraftarımızın Giresunspor maçında daha yoğun destek verebilmesi adına kampa düzenledik. İlk kez Pasolig Kart sahibi alacak taraftarlarımızdan Giresunspor maçı için Tarzan ve 1965 (Kapalı alt) Tribün bilet bedeli alınmayacak.” dedi.
SEYİRCİ REKORU KIRILACAĞINA İNANIYORUZ
Kampanyanın bugünden itibaren başlatıldığını ve 17 Şubat Cuma günü saat 17:00’ye kadar geçerli olacağını aktaran Övünç, “Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda bu sezonun seyirci rekorunun kırılacağına inanıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle takımımızın daha da iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.” diye konuştu.
BİLETLER YARIN SATIŞTA
Bunun haricinde Manisaspor resmi sitesinde şu açıklama yapıldı: "Öte yandan Manisaspor-Giresunspor TFF 1. Lig 21. hafta karşılaşmasının biletleri 16 Şubat Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden satışa çıkacaktır. Biletler, taraftarımızın kendisine ait resimli ve Manisaspor logolu Passolig kartına yüklenebilmektedir. Bu nedenle, taraftarlarımızın Passolig Kart sahibi olması gerekmektedir. Taraftarımız Passolig Kart başvurularını Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden yapabilirler. Maç günleri ise Passolig kart çıkarma işlemi yapılmamaktadır." dendi. İşte bilet fiyatları:

TARZAN TRİBÜN 2 TL
1965 (KAPALI ALT) TRİBÜN 4 TL
TARIK ALMIŞ VIP TRİBÜN 20 TL
SPİL KALE ARKASI 7 TL
MİSAFİR TRİBÜN 7 TL
Editör: TE Bilişim