Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandıracağı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürdürülürken, Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında toplanan belediye meclisi, ilçede yapımı devam eden yeni spor salonunun isminin oy birliğiyle “Atatürk Spor Salonu” olmasına karar verdi. 

“Büyük gurur duyuyoruz”
Atatürk'ün isminin ilk kez Salihli Belediyesi tarafından bir tesise verilirken, Temmuz ayı meclis gündemine gelen bu konunun oy birliği ile alınması ise belediye meclisinde memnuniyetle karşılandı. İnşaatı devam eden Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun Eylül ayında tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adının bu tesiste yaşamasından büyük gurur duyuyoruz” dedi. 
Başkan Kayda, belediye meclisinden Atatürk Spor Salonu isminin oy birliği ile kabul edilmesinden dolayı da çok mutlu olduğunu ifade ederek “Atatürk Spor Salonu Salihlimize ve gençliğimize hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim