Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımları altyapı sorumlusu Ayberk Aloğlu, “Türkiye’nin ve Manisa’nın voleybolda kuluçka makinesi görevini üstlenmiş durumdayız. 7 kişiyle başladığımız ekibimiz şuan milli takım başta olmak üzere birçok takımın A takımlarına sporcu yetiştirmeye başladı.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor voleybol altyapıları hem Türkiye’de hem de il bazında önemli değerler kazandırmaya devam ediyor. Altyapı ve spor okullarına 7 kişi ile başlayan çekirdek ekip şuan 350 kişilik dev bir aileye dönüştü. Başarı çıtasını mini voleybol, yaş grubu, yıldız ve genç grubunda zirveye taşıyan büyükşehir ekibi 4 grupta da şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşıyor.

Yenilenen tesisleri ve tecrübeli antrenörleri ile büyük ümitler vaad eden, Türk voleyboluna önemli katkılar sağlamaya çalışan kulübün alt yapı sorumlusu Ayberk Aloğlu, “Türkiye’nin ve Manisa’nın voleybolda kuluçka makinesi görevini üstlenmiş durumdayız. 7 kişiyle başladığımız küçük ekibimiz şuan milli takım başta olmak üzere birçok kulüplerin A takımlarına sporcu yetiştirmeye başlamış durumdadır. Bu başarılarımıza; başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Belediye Spor yönetimimizin desteği, emekleri, antrenörlerimiz olan Seda, Selin hanım ve Caner beyin azimleri vesile oluyor. Hepsinden Allah razı olsun ki bize güvenen velilerimize sınırsız hizmet sunabiliyor ve yüzlerini kara çıkarmıyoruz. Bizler Manisa’nın sadece merkezden ibaret olmadığının da farkındalığıyla çalışıyor, projelerimizde ilçelerimizin de menfaatlerini göz ardı etmiyoruz. Tüm ilçelerimizle rakip olarak değil, kaynaşmaya dair turnuvalar düzenliyoruz. Altyapıda öğrencilerimizin sadece sporlarıyla değil eğitim ve öğretimleriyle de yakından ilgileniyoruz. Derslerine yardımcı seminerler düzenliyoruz. Vatana ve Millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için çıktığımız bu yoldaki taşların her birinin altına elimizi sokmaya hazırız” dedi.

Editör: TE Bilişim