Grubunda oynadığı 10 maçta; 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Mor-Beyazlılar, rakip ağlara 26 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Yunusemre ile 25 puan ve averajla gruptan çıkmayı başaran Horozköyspor’da hedef Manisa Şampiyonu olmak. Horozköyspor’da 2005 doğumlu Mehmet Efe ise  performansıyla göz kamaştırırken, bazı takımların da takibine girdi.
ÇİFTÇİ: “BU GENÇLER ADINDAN DAHA DA SÖZ ETTİRECEKTİR”
Play-Off’a yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Horoköyspor Başkanı Orhan Çiftçi, “Hem yarışıyoruz hem de oyuncu kazanıyoruz. Aynı zamanda da semtimizin çocuklarına futbol oynama imkanı tanıyoruz. Altyapıya önem veren kulüplerden biriyiz. Kısıtlı imkanlara rağmen zoru başararak, bizden çok daha imkanlara sahip olan takımları geride bıraktık. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Bu gençler adından çok daha fazla söz edecektir. Hepsinin alınlarından öpüyorum” diye konuştu.
ASKF’DEN TEBRİK
Öte yandan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, resmi facebook sayfasından, Play-Off’a kalan takımları tebrik etti. ASKF, mesajında, “Play-Off müsabakalarına kalan Kasaba, İstasyon Gençlik, T.Ege Spor,Yunusemre Bld., Horozköy Gençlik, Saruhanlı Bld, Alaşehir Bld,Salihli Bld, Salihli Spor,Soma Zafer, A.Yıldırım ve 301 Karaelmas Spor kulüplerinin sporcu, antrenör, yöneticileri ile birlikte tüm camialarını tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
MUSTAFA TATLI
 

Editör: TE Bilişim