TVF Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezon için yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz son olarak Bursaspor forması giyen Yasemin Şahin ile anlaştı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle 1995 doğumlu orta oyuncu, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kadrosuna katıldı. İmza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu da yer aldı.

Takıma Katkı Sağlayacak
Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Yasemin Şahin’in takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Ustamehmetoğlu, transferlerin yeni sezon hedefi doğrultusunda devam edeceğini aktardı.

Başarı İçin Burdayım  
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un oyunculara aile ortamı sunduğunu ve buradaki oyuncuların kişisel gelişimlerinin hızla geliştiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Yasemin Şahin, “Sporcuyu destekleyen ve aile ortamı oluşturan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Her sporcunun olduğu gibi benim de hedeflerim var. İyi bir sezon geçirip, sezon sonu yarı final ve finallerde başarılı olup, üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim