Haber: Hakan AGAR
TFF 1. Lig'in ilk devresinde istediği performansı yakalayamayan ve 12 puanla 16. sırada kalan Manisaspor'da, 2. devrenin çalışmaları sürüyor. Antalya Belek'te çalışmalarını sürdüren Tarzan'da izni biten Bahattin Köse, dün takıma katıldı. Fiziksel yükleme çalışmalarına devam eden Manisaspor, Perşembe'ye kadar yüklemelerine devam edecek. Perşembe günü Sivasspor'la hazırlık maçı yapıldıktan sonra, Cuma günü son taktik idmanlar yapılacak ve hafta sonu kafile Manisa'ya dönüp, Boluspor maçına odaklanacak. Dünü de çift idmanla geçen Tarzan'da akıllar transfer yasağında kaldı. Taraftarın merakla beklediği transfer yasağı durumuyla ilgili Başkan Abdullah Mergen özel açıklamalarda bulundu. Takımın sezon içinde ayrılanlardan dolayı takviyeye ihtiyacı olduğunu belirten Mergen, en kısa zamanda yasağı kaldırmak istediğini belirtti. 
"BİRAZ TAKVİYEYE İHTİYAÇ VAR"
Takımdan ayrılan oyunculardan dolayı alternatifinin az olduğunu belirten Mergen: "Takımı daha yakından takip etmek için Antalya'ya geldim. Takımımızın biraz takviyeye ihtiyacı var. Transfer yasağını en kısa zamanda kaldırmak istiyoruz. Bununla da ilgili çalışmalarımız sürüyor. Transfer yasağının durumu bu hafta içinde netleşir." dedi.
"AYRILANLAR KOLAYLIK SAĞLAMIYOR"
Takıma geçen hafta yaptığı ödemeyi hatırlatan Mergen: "Takımımız, çalışanlarımız yani herkese geçen hafta içinde yaklaşık 1 milyon liralık bir ödeme yaptık. Transfer yasağımızın gelmesine sebep olan geçen sezondan vereceklerimizin olmasıydı. Takım içindeki arkadaşlarımız yardım ettiler ve onlarla konumuz çözüldü. Sadece daha Bahattin'le görüşemedik, o da bugün(dün) aramıza katıldı. Onunla da anlaşacağız. Asıl problem yaratanlar takımın dışındakiler. Mevcut oyuncularımızın bize sağladığı kolaylıkları, ayrılanlar sağlamıyorlar. Onlar tüm alacaklarını tek seferde istiyorlar. Bu büyük bir mali istek. Bunların ödemeleri de yaklaşık 2.5- 3 milyon lirayı buluyor. Bu ücreti de bulmak için çalışmalarımız sürüyor. Yani tam gün olarak veremem ancak kısa zamanda bu sorunu çözmeliyiz. Transferi de çok geçe bırakmak istemiyoruz. 14'ünde maçımız var. Transfer dönemi daha ayın ortasına kadar gidiyor ama geç kalmak istemiyoruz. En kısa zamanda bu sorunları çözeceğimize inanıyorum. Kaynak arayışımız sürüyor." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim