Manisaspor’da yönetim kurulu üyesi işadamı Erhan Atılgan istifa etti. Atılgan’ın söz konusu başarısızlıktan ötürü istifa ettiği öğrenilirken, 3-4 yöneticinin daha istifasının cebinde olduğu kaydedildi. Siyah-Beyazlı ekipte daha önce Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu, Mustafa Gürcan, Vasfi Demir, Fisun Kumbaracı istifa etmişti. Birkaç istifanın gelmesi halinde yönetim kurulunun zorunlu olarak olağanüstü kongreye gitme ihtimali var.

HAKAN BARIŞ’A SÜPER TALİPLER

Manisaspor’un Çanakkale Darnadelspor’dan renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Hakan Barış’a Süper Lig’den Gençlerbirliği ve Kayserispor’un talip olduğu kaydedildi. Ayrıca PTT 1. Lig’den birçok takımın transfer kıskacına giren genç oyuncunun kararını Manisaspor’daki durumunu netleştirdikten sonra vereceği öğrenildi.

YABANCILARLA YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Manisaspor’da yabancı oyuncular Dimitrov, Mikic ile yollar ayrıldı. Ayrıca Türk statüsünde oynayan Subasic ve Gafurov’la yolların ayrılması gündemde. Hiçbir şey olmamış gibi yeni sezon planlamasını yapan Başkan Mergen, yeni sezonda 2. Lig’de misafir olduklarını, yeniden 1. Lig’e döneceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim