Behiye Bodur, Fadime Metin, Ayşenur Altıparmak, Funda Filiz Güngör, Rümeysa Eser’den oluşan 3 Eylül Ortaokulu kız takımı Manisa Şampiyonu olduktan sonra Manisa’yı temsilen Edirne’de yapılan grup maçlarını da şampiyon olarak tamamladı. Kayseri ilinde 28-31 Mayıs tarihlerinde yapılan şampiyonaya bölge şampiyonu olarak katılan Selendili küçük kız takımı gruplardan çıkan 18 takım ve K.K.T.C şampiyonunun katılımıyla çekilen Kura sonucu yapılan grup maçlarında 1. ve 2. turu geçerek final gruplarına kaldı. Final grubunda Türkiye Şampiyonu Samsun ekibine kaybeden Selendili minik kızlar, üçüncülük maçında Kütahya ekibini yenerek Manisa’ya 3'üncülük kupasıyla döndü.

Selendi 3 Eylül Ortaokulu Müdürü Şükran Özkul, Beden Eğitimi öğretmenleri Zeliha ve Okan Demir’in de yer aldığı kafilenin Türkiye 3'üncülüğünü kazanması ve Selendi'ye kupayla dönmesi vatandaşları da sevindirdi. 
Takım antrenörlüğünü yapan Okan ve Zeliha Demir çifti duygularını şöyle ifade etti:

"Emeğimizin karşılığını aldık. Bize bu sevinci yaşattıkları için sporcularımızla gurur duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak. Bunun içinde Manisa’nın en uzak ilçesiyiz bu sporcularımıza hep beraber destek olalım." 
Editör: TE Bilişim