Haber: Hakan AGAR
Levent Eriş'in takımın başından ayrılmasıyla beraber teknik adam arayışlarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, İsmail Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3-0'lık galibiyet alarak yüzleri güldürdü. Takımın İsmail Yalçın'a verdiği olumlu tepkiden dolayı teknik adam arayışlarını yavaşlatan yönetim, bu hafta oynanacak maçta takımın durumuna göre devre arasında teknik adam alınıp alınmayacağına karar verecek. Pazar günü oynayacağı Tire 1922 maçıyla Ocak'ın 15'inde evinde oynayacağı Halide Edip Adıvarspor maçına kadar lige ara verecek olan yeşil beyazlıların tek hedefi, devrenin son maçında galibiyet alıp, ligin ikinci yarısında şampiyonluk için şanslarını arttırmak olacak.
TİRE KOLAY DEĞİL
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Pazar  13.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk edeceği Tire 1922, ligin orta sıralarında ancak puansal olarak yeşil beyazlıların sadece 4 puan arkasında 9. sırada yer alıyor. Son hafta iç sahada oynadığı Halide Edip Adıvarspor maçını Güner Okay'ın golüyle 1-0 kazanarak Play-Off için umutlanan Tire, Manisa'dan en azından beraberlik kopartmak istiyor. Ligde iç sahada şu ana kadar sadece Pazarspor'a kaybeden ve dış sahaya nazaran içeride çok daha baskılı oynayan Belediyespor karşısında işinin zor olduğunu bilen Tire 1922, savunma varyasyonlarıyla haftayı geçirdi. Dış sahada ligin en kötü takımlarından olan ve deplasman galibiyeti olmayan 2 takımdan birisi olan Tire 1922, şu ana kadar oynadığı 7 deplasman maçından 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet çıkarttı. Toplamda rakip filelere sadece 2 gol atabilen ekip, kalesinde ise 7 gol görerek -5 gibi kötü bir averaja sahip oldu. Deplasmanlarda 1 aydır gol dahi bulamayan ancak savunma performansıyla puan peşinde olan Tire 1922'nin teknik patronluğunu Fahrettin Sayhan yapıyor. Takımın en çok dikkat edilmesi gereken isimlerse toplam 7 golle takımının gol yükünü çeken Gökhan Erdöl ve 5 golü bulunan Güner Okay olarak görünüyor.
BELEDİYE'DE 3 EKSİK VAR
Geçen hafta aldığı galibiyetle derin bir oh çeken ve uzun zamandır girmeye çalıştığı Play-Off potasına kendisini atmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu Tire 1922 maçındaki galibiyete kilitlenmiş durumda. Bu zorlu mücadele için kadro hala tam olarak oluşmamışken, eksikler de İsmail Yalçın'ın elini zorlayacak. 3-0 kazanılan Erbaaspor maçında gördüğü sarı kartla, Tire 1922 maçı için sarı kart cezasına giren Olcay Turhan, bu maçta forma giyemeyecek. Bunun haricinde sakatlığı bulunan Süleyman Çelikyurt da maçta görev alamayacakken, Barış Ataş'ın hafif sakatlığı olduğu ve oynayıp oynayamayacağına maç saatinde karar verileceği belirtildi. Bu koşullar altında yeşil beyazlıarın sahaya şu kadroyla çıkacağı tahmin ediliyor; Ömer Faruk, Bilal, Semih, Ender, Mehmet, Burakcan, Berkin, Özgür, Mustafa Diler, Furkan, Alper. Geçen maçta da başarılı bir performans gösteren Emrecan'ın ilk 11'de olabileceği belirtiliyor. İsmail Yalçın'ın oyuncularından geçen maçtaki iyi performanslarını göstermelerini istediği ve devreyi galibiyetle kapatarak ikinci yarıya güçlü başlamak istediği belirtiliyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Tire 1922 maçı Pazar günü 13.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak. Maçın hakemliklerini Barkın Kara, Gökmen Canlıdinç ve Nurettin Taşkesen yapacak.

 
Editör: TE Bilişim