Haber: Mustafa TATLI
Bir televizyon kanalında istifasıyla ilgili açıklamalar yapan Teknik adam Taşkın, "Lider takımın teknik direktörü olarak 7 aydan beri maaş almıyorum. Bu ne demektir? Peşinatımı alamıyorum. Bu prim krizi defalarca ortaya geldi. Herkes adam gibi yaptıklarını söylesin. Adam gibi helallik istesin" dedi.
ŞAMPİYONLUĞU İSTEMEDİ
Kulüp Başkanı Abdullah Mergen'den dert yanan Taşkın kendisinin şampiyonluğu istemediğini ileri sürdü.
Taşkın, "Başkan Mergen bana, ‘Şampiyonluk olsa bana mı yarayacak?’ dedi. ‘Futbolcu kazanacak. Teknik heyet kazanacak. Beni niye ilgilendiriyor?’ dedi. Bende kendisine saçmalıyorsunuz! Yarın burada 2016 yılında şampiyon takımın başkanı sizsiniz. Size de bir şey kazandıracaktır. Siz neyin peşindesiniz? diye sorduğumda sessiz kaldı. Futbolcular da bana gelerek,’ Hocam biz başkanla toplantı yaptık, şampiyonluğu istemediğini söylediğini söylediler. Kazanmasanız, Play Off’a çıkmasanız bile benim için çok çok önemli değil demiş. Bende ‘içinden geçen o değildir, sizi rahatlatmak için söylemiştir’ dedim ama hiçbir oyuncu öyle algılamamış. O da manidar. Çocuklar kendilerinin tamamen salak yerine konulduğunu hissettiler" dedi.
90 BİN TL PARA GELDİ
Teknik Direktör Taşkın Başkan Mergen'in kulübe gelen paraları ne yaptığı sorarak, "Başkan, Gümüşhane maçı öncesinde şehzadeler belediyesinden para aldık, maçı kazanın o parayı size dağıtacağım dedi. Daha sonra hafta için parayı bulamadım, dedi. En sonunda Sivas maçına çıkmadan önce bize 31 bin TL gibi bir para gönderdi. Ama çocukların aldığı duyuma göre Şehzadeler Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi’nden 90 bin TL para gelmiş. 90 bin TL’nin 31 bin TL’si dağıtılınca oyuncular isyan ettiler. Çocuklar kendilerinin tamamen salak yerine konulduğunu hissettiler" diye konuştu.  


 
Editör: TE Bilişim