Lige verilen ara sonrasında üçüncü haftanın heyecanı geldi çattı. Ligde ilk iki maçından 4 puan toplayan Manisaspor, Eskişehirspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda zorlu bir randevuya çıkıyor. Yeni transferlerinin tamamını ilk kez sahaya sürmenin fırsatını bulan Tarzan, yıldızlar topluluğu rakibini gözüne kestirdi.

PALAZ İLK MAÇINA ÇIKACAK
Yaklaşık bir haftadır takımla birlikte çalışan Teknik Direktör Koray Palaz, ilk kez takımın başında olacak. İlk iki hafta Osman Bilik sahaya çıkmıştı. Palaz, sahada kazanmaya odaklı bir kadroyla mücadele edeceklerini belirterek, “Zevkli ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Zoru başaracak kadro kalitesine sahibiz. Özellikle iç saha maçlarını kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda taraftarımızın desteği de çok önemli” diye konuştu.

YAŞAR KEMAL UĞURLU YÖNETECEK
10 Eylül Cumartesi günü saat 18:00'de başlayacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maçın biletleri Tarzan tribünü 10, kapalı alt 15, VIP tribünü 20, Spil kale arkası ve misafir tribünü 20'şer TL'den satışa çıkartıldı. Manisaspor'da cezalı Berk ile sakat olan Uğur ve Timur forma giyemeyecek.
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim