Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmada Manisa’dan gelen iki taraftar da tribünde takıma destek verdi. Samsunsporlu taraftarlar maçtan önce takımı tribünlere çağırarak alkışladı. Maça hızlı başlayan Yılport Samsunspor mücadelenin ilk yarısını Erhan Şentürk ve Samet golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun sergileyen Manisaspor, pozisyon üretmekte zorlanırken, ikinci yarıya 2-0’ın avantajıyla başlayan ev sahibi Yılport Samsunspor ise rahat bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip 90+1. Dakikada Muhammet, 90+4. Dakikada İlyas Kubilay’ın golleriyle karşılaşmayı 4-0 kazandı.
Maçtan dakikalar;
Mücadelenin 29. Dakikasında araya atılan topla kaleciyle karşı karşıya kalan Erhan Şentürk, kaleci Zafer’in üzerinden topu ağlara göndedi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın 37. Dakikasında Yılport Samsunspor’da Samet, sol kanattan ceza sahasına girer girmez topu uzak köşeye gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
Maçın 90+1. Dakikasında orta sahaya yakın bir bölgede topla buluşan Muhammet sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vurdu top Zafer’den döndü, dönen topu bir kez daha tamamlayan Muhammet durumu 3-0 yaptı.
Karşılaşmanın 90+4. Dakikasında İlyas Kubilay ceza sahası dışından attığı golle maçın skorunu belirledi. 4-0


Stat:  Samsun 19 Mayıs Stadı
Hakemler: Sabit Selvi, Turgut Evran, Serdar İla
Yılport Samsunspor: Ahmet, Savaş, Oğuz (Dk. 68 İrfan), İlyas Kubilay, Erhan Şentürk, Nuri, Şahin, Erhan Kartal, Canberk, Samet (Dk. 79 Enes İslam), Bahattin (Dk. 62 Muhammet)
Manisaspor: Zafer, Berk, İlkay, Ömer (Dk. 90 Aykut), Akın (Dk. 46 Furkan), Okan (Dk. 63 Atakan), Kemal, Cevdet Enes, Atilla, Bayram, Fatih
Sarı Kartlar: Muhammet, Savaş (Yılport Samsunspor), Okan, Atilla (Manisaspor)
Goller: Dk. 29 Erhan Şentürk, Dk. 37 Samet, Dk. 90+1 Muhammet, Dk. 90+4 İlyas Kubilay (Yılport Samsunspor)
Editör: TE Bilişim