Özel Haber: Hakan AGAR
Balıkesirspor maçında aldığı altın 1 puanla yenilmezlik serisini 6'ya çıkaran Manisaspor'da, devre arası öncesi oynanacak son maç olan Şanlıurfaspor mücadelesinin çalışmaları bugün başlıyor. Son maçta alınan puan teknik heyeti memnun ederken, bu hafta oynanacak Şanlıurfaspor maçı öncesi eksiklerin çokluğu keyifleri iyice kaçırdı. 
ANTRENMANDA YOK
Balıkesirspor maçı öncesi ve devre arasında yapılan iğnelerle oynayan, topuğundaki problemden dolayı ağrıları olan Berk Neziroğluları'nın, sakatlığının ciddi olabileceği ve bugünkü antrenmanda yer almayacağı öğrenildi. Sezon başından beri sol bekte formayı kimseye kaptırmayan Berk'in de Urfa deplasmanında olmaması durumunda sol bekte kimin oynayabileceği merak konusu oldu. Sol beke alternatif olarak kadroya katılan ancak kırmızı kart cezasından dolayı Urfa'da olmayacak Emre Öztürk'ün de yokluğunda akıllara Sercan Türkeri geliyor. Sol bekte de oynayabilen Sercan Türkeri'nin dizindeki ağrılar geçerken, tecrübeli oyuncunun bu maçta forma giymesine hafta içindeki antrenmanlardan sonra karar verilecek. Berk'in topuğundaki sakatlığın hafta içinde düzelmemesi durumunda pozisyonunda Sercan Türkeri'nin oynaması beklenirken, Sercan'ın da olmaması durumunda Sait Karafırtınalar'ın nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu oldu. 
ONSUZ OLMUYOR
Manisaspor'a 2014-2015 devre arasında Sivasspor'dan gelen Berk, o günden bu yana takımın en değişilmez oyuncularından oldu. Geldiği sene 14 maçta forma giyen Berk, bir sonraki sezon destan yazacak Taner Taşkın'ın kadrosunda her iki bekte de oynayarak büyük katkı vermiş, 23 maçta forma giyerek şampiyonlukta aslan payına sahip olmuştu. Bu sezon da sol bekte değişilmez olan Neziroğluları, kırmızı kart cezalısı olduğu Eskişehirspor ve sarı kart cezasına girdiği Mersin İdman Yurdu maçları haricinde her maçta forma giymiş, gösterdiği performansla yüzleri güldürmüştü. 
Editör: TE Bilişim