Elazığ maçındaki kurtarışları ile takıma üç puanı kazandıran isimler arasında yer alan genç file bekçisi Yağızcan ise maç sonrasında takım arkadaşlarının sevgi seli ile karşılaştı. Özellikle antrenörü Osman Bilik ve yardımcıları altyapıdan A takıma yükselen genç file bekçisi Yağızcan’a övgüler yağdırdı.
Kupa sevincini maç öncesinde buruk biçimde yaşayan futbolcular bu coşkuyu aldıkları üç puanla birleştirerek soyunma odasına taşıdılar. Başkan Abdullah Mergen ve yönetim kurulu üyeleri şampiyonluk kupalarını futbollarla birlikte kaldırarak doyasıya yaşadı.
Başkan Mergen, maç boyunca kendisini yönetimi istifaya çağıran bazı taraftarlar hakkında “Evet takımımız bu sezonda bazı ekonomik krizlerle boğuşacak.Ligin ilk maçına çıkıyoruz destek vermeleri gerekirken çirkin ve mesnetsiz tezaüratlar bulunmalarına bir anlam veremedim. Bu yönetimin çaba harcayarak saha çıkarttığı takım güçlü rakibi Elazığ sporu yendi. Taraftarlarımızın bu coşkuyu yaşamasını beklerdim”dedi.
 
“BOŞUNA ANTRENÖR ARAYIŞINDA OLUNMASIN YOLA OSMAN BİLİK HOCAYLA DEVAM EDİLSİN”  
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın istifasından sonra takımın başında Elazığ maçına çıkan alt yapı antrenörü Osman Bilik’in verdiği taktiklerle maçı kazanması sevinç yarattı. Manisalılar Başkan Abdullah Mergen’e maç sonunda “Antrenör falan arayışında olmayın. Böylesi genç antrenörlere fırsat verin ki onlar yollarına devam etsinler. Bakın verilen bir fırsat Manisaspor’un ligde iyi başlamasına neden oldu” şeklinde tavsiyelerde bulundular.
 
    
Editör: TE Bilişim