Milli takım arasının ardından lige dönen Manisaspor, Y. Malatyaspor mağlubiyetinin ardından Sivasspor maçında da sahadan silindi ve taraftarını kahretti. Sadece Mersin İdman Yurdu'nun kazanması ve diğer rakiplerinin haftayı puansız kapatmasından dolayı ateş hattının üzerinde averajıyla kalan Tarzan, uçurumun ucunda sallanıyor. Takımın kötü gidişatının en büyük sorumlusu da Sait Karafırtınalar olarak gözüküyor.
KOLTUĞU KAYBEDEBİLİR
Ligin ilk yarısında hiç galibiyet alamadan Bandırmaspor mağlubiyetiyle beraber istifa eden Koray Palaz'ın yerine gelen Sait Karafırtınalar için zaman doluyor. Ligin 2. yarısına fırtına gibi giren takımı yaptığı oyuncu değişiklikleriyle frenleyen Karafırtınalar, Sivasspor maçında yaptığı "Radikal" kararlar ve oyuna hamle edememesinden dolayı eleştiri oklarının hedefi oldu. Sivasspor deplasmanında Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, 18 kişilik kadro seçiminde önemli değişikler yaptı. Erman ve Berk bir maç önce ilk 11'de olmasına karşın kadroya alınmazken, Hüseyin Tok ilk kez ilk 18'e girdi, Mikic de savunmanın ortasına eklendi. Savunmanın ortasında Mikic-Dimov ikilisinin aksaması bu değişimin eleştirilmesine yol açtı. Bu kadar kötü bir görüntü beklemeyen taraftar Karafırtınalar'ın istifasını istedi. Yönetim de kötü gidişatın hesabını teknik adamdan sorarken, Karafırtınalar'ın son şansının Mersin İdman Yurdu maçı olacağı öğrenildi. Takımın kaybetmesi halinde teknik adamla yollar ayrılacak. 
BAHO MERSİN'E KARŞI YOK
Manisaspor'un en önemli gol silahı Bahattin Köse, Sivasspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Hakem düdüğü çaldıktan sonra vuruşunu yapan Bahattin, gereksiz bir sarı kart gördü ve cezaya düştü. Düdüğü duymadığını ifade eden Bahattin, hafta sonu Mersin İdman Yurdu ile oynanacak kritik karşılaşmada yer alamayacak.Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Bahattin’in yokluğunda son maçta getirdiği enerjiyle dikkat çeken Mertan ya da Perovic’i tercih edecek.  Bunun yanı sıra sarı kart gören bir diğer oyuncu Umut da artık yiyeceği bir sarı kartla ceza sınırını geçecek. Manisaspor bugün Manisa'da toplanarak Mersin İdman Yurdu maçının çalışmalarına start verecek.
Editör: TE Bilişim