Kupada 2 Aralık Salı günü saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Akhisar Belediyespor-Manisaspor maçı öncesi heyecan tavan yaparken, maçla ilgili tartışılacak bir kararın alındığı iddia edildi. Emniyet’in güvenlik sebebiyle konuk takım taraftarlarını maça almayacağı yönündeki iddialar, gündeme bomba gibi düştü.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor ile PTT 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’u karşı karşıya getirecek olan Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları 1. Hafta maçı öncesinde çok tartışılacak ve uzun süre konuşulacak bir kararın alındığı iddia edildi. 2 Aralık Salı günü saat 19:00’da Akhisar Belediyespor’un ev sahibi olacağı maçta konuk takım olarak görünen Manisaspor’un taraftarlarına yasaklama getirileceği iddiası, gündemi sarstı.

ÇAKICI: “EVİMİZE ALINMAZSAK BÜYÜK OLAYLAR ÇIKAR”

Emniyet Müdürlüğü’nün konuk takım taraftarlarının maça alınmayacağı yönünde bir karar aldığının duyumunu aldıklarını ifade eden 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, “Emniyet’in kimseyle toplantı yapmadan kendi bünyesinde güvenlik nedeniyle böyle bir karar aldığının duyumunu aldık. Yöneticiler de tam net bilgi sahibi dahil. Şayet böyle bir karar alındıysa ve kesinse biz de ona göre davranacağız. Orası bizim stadımız. Kendi evimizde deplasman statüsünde oynadığımız yetmiyormuş gibi maça da alınmamamız gündeme geldi. Manisaspor taraftarı bu maça alınmazsa büyük olaylar çıkar. Maça alınmayan taraftarın tepkisi çok farklı olur” diye konuştu. Çakıcı, Akhisar takımıyla dostane çerçevede bir müsabaka oynanmasını temenni ettiklerinin altını çizerek, ”Bize ayrılan yer çerçevesinde takımımıza destek olmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim