Lige iyi başlayan Turgutluspor'da uzun süredir süregelen stadyum krizinde taraftar gerilmeye başladı. Günlerdir sosyal medyadan isyanlarını duyurmaya çalışan Turgutluspor taraftarı hem yönetim hem de siyasilere seslendi. Taraftarlar sosyal medyada şu yazıyı paylaştı:
"BU UTANÇ TURGUTLU'YA YETER!"
"Sayın Turgay Şirin "Turgutlu'nun havasını değiştirecek ve Turgutlu'ya yeni bir stadyum kavuşturmak için emek veriyoruz, stadyumun inşaatı 2017 yılında bitirip, teslim alacağız" sözlerini dile getirmişti... Fakat 2015'in Ocak aylarında stadyumun temeline başlanıp 2017 yılına kadar çoktan bitmesi gerekirken stadyumun hala çatı döşemesine bile başlanmadı! Geçtiğimiz aylarda Akhisarspor'un stadyumunun inşaatı devam edip, şu anda sadece çim ve çevre düzenlemesi kaldı, ayrıca aynı grupta mücadele ettiğimiz Tirespor 1922'nin stadyumu neredeyse bitmek üzere. Turgutluspor gibi bir marka kulübü bu hallere düşürmek çok kötü bir durum! Bu utanç Turgutlu halkına ve Turgutlu taraftarlarına yeter. Bu konu hakkında en kısa zamanda açıklama bekliyoruz ve bu projenin Turgutluspor taraftarları olarak takipçisiyiz!"
BAŞKANDAN YANIT GELDİ
Bu paylaşımın ardından Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer, taraftara sosyal medya üzerinden yanıt verdi: "Stadyum Bayburt inşaat tarafından yapılmaktadır. Şuan için dranaj çalışması bitti. Elektrik ve su tesisatı döşeniyor. Bitince ince işçiliği başlanacaktır. Çatı için sözleşme imzaladı ve yapılmaya başlanmıştır. 2018 ocak ike Şubat ayı bitecek diye firma yetkilisi söyledi. Hayırlı akşamlar." dedi. Başkan'ın açıklamasına karşın taraftar tatmin olmadı. Bu tartışma daha uzun süre devam edeceğe benziyor.

Editör: TE Bilişim