Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Rusya’nın Uralochka Ekaterinburg takımını kendi tesislerinde ağırlıyor.

Rusya Voleybol Ligi takımlarından Uralochka Ekaterinburg, CEV Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Cannes maçı öncesi, Manisa’da kampa girdi. Takımı Manisa’da Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Baş Antrenör Süleyman Bozkan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında transfer ettiği Channon Thompson ve Daria’nın Uralochka Ekaterinburg takımından geldiğini hatırlatan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, transferlerin ikili ilişkilerin gelişmesine olumlu katkılarda bulunduğunu belirtti. Çalışkan, “Uralochka Ekaterinburg takımı Manisa’ya 10 günlük kamp için geldi. Kamp döneminde Uralochka Ekaterinburg ile beraber antrenman ve maçlar yapacağız. Kentimizdeki voleybola olan sevgiyi ve ilgiyi arttırma adına çok olumlu bir adım attığımızı düşünüyorum. Alt yapı oyuncularımız ve kendi oyuncularımız da dünya voleybolu ile entegre hale gelmiş oldular. Uralochka Ekaterinburg buradaki kampın ardından Fransa’ya giderek Cannes takımı ile şampiyonlar ligi maçı oynayacak. Onlar için hayati önem taşıyan bu müsabaka öncesi takımımızın kullandığı tesislerde antrenman yapacaklar. Kendilerini Manisa’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

TESİSLERDE İLK ANTRENMAN

Manisa Büyükşehir Belediyespor takımının maçlarını oynadığı Spor Salonu’nda ilk antrenmanını gerçekleştiren Uralochka Ekaterinburg, tesislere hayran kaldı. Tam donanımlı tesislerde antrenman yaptıklarını belirten Uralochka Ekaterinburg takımının Baş Antrenörü Nikolay Karpol, “Tesislerini bizlere açtıkları ve bizleri misafir ettikleri için Manisa Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim