Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda sezon boyunca olağanüstü mücadelesiyle takdir kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 1. Lig’in kapısından döndü. Filenin sultanları, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Stadyumu’nda gerçekleştirilen 1. Lig play off maçlarında Beşiktaş ve Seramiksan mağlubiyetleri sonucu play offlara veda etti. 1 Lig play off maçlarında iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir şekilde elendiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, “Azmimiz ve inancımızla 1. Lig’in kapısına kadar geldik. Manisamızı ve spor kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiğimizi inanıyorum. Ancak talihsiz bir şekilde elendik. Öncelikle voleybolcularımı tebrik ediyorum. Onların bu özverisi, inancı ve mücadeleci ruhu sayesinde buralara kadar geldik. Sezon boyunca bizlere destek veren başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetimi ve Manisalı sporseverlere teşekkür ediyorum. Ayrıca Beşiktaş’a ve Seramiksan’a da 1. Lig’de başarılar dilerim. Umut ediyorum ki gelecek sezon, daha başarılı olup 1. Lig’e adımımızı atacağız” diye konuştu.

"MANİSA’NIN GURURU OLDULAR"
1. Lig yolunda play off mücadelelerine kalarak Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettikleri için Bayan Voleybol takımı ile gurur duyduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Onlar, bizim filedeki sultanlarımız. Play off maçlarına kalarak bizlere büyük gurur yaşattılar. Azimleri ve inançları herkese örnek olacak düzeydeydi. Bayan Voleybol Takımımızın oyuncularını, antrenörünü, spor kulübü başkanımızı ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum. 1. Lig’e adımızı yazdıramamak bizler için her ne kadar üzücü olsa da onların bu inançları sayesinde önümüzdeki sezon 1. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SERAMİKSAN’A BAŞARILAR DİLEDİ
Turgutlu ekibi Seramiksan’a 1. Lig’de başarılar dileyen Başkan Ergün, Manisa’nın her geçen gün spor dünyasında daha fazla yer edindiğini söyledi. Başkan Ergün, Manisa’nın futboldan voleybola, bilardodan motor sporlarına kadar her alanda başarılar yakaladığını belirterek, “Manisa ilimiz birçok spor dalında adından sıkça söz ettiriyor. Bu gurur tablosuna şimdi de 1. Lige çıkan Seramiksan Bayan Voleybol takımımız eklendi. Onları, sezon boyunca verdikleri mücadele ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim