Özel Haber: Hakan AGAR
Voleybol 1.Lig'de 2. hafta kaybettiği Beylikdüzü Voleybol İhtisas maçından sonra arkasına bakmadan her maçı kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 10 maçlık galibiyet serisi sona ermişti. Alaşehir Belediyespor karşısında ilk seti 25-23 kaybeden ancak ardıdan 2-1 öne geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, 4. seti 25-17 kaybeden ardından tie breakte de 15-8 kaybetmişti. Takımın Baş Antrenörü Süleyman Bozkan maçı ve ilk devrenin son maçını değerlendirdi. 
"BU MAÇI KAZANMAMIZ GEREKİYORDU"
Alaşehir Belediyespor maçını kazanabileceklerini ancak hem performans hem de hakem sebebiyle kaybettiklerini belirten Bozkan: "Kazanabileceğimiz bir maç oynadık. 3-1'le bitirmemiz gereken bir maçta istediğimiz performansı yansıtamadık, mağlubiyete uğradık. Genelde pek hakemler konusunda konuşmayı sevmem ancak iyi yönetim göstermediler, bu da yenilgimizde bir etken oldu. Her maçta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ancak bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet gördük." dedi. 
"BU MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Son maçlarını kazanmak istediklerini belirten Bozkan: "Devre arasına kadar başka maç kaybetmeyi düşünmüyorduk ancak oldu. En azından devre arası öncesi oynayacağımız Karşıyaka maçında istediğimiz sonucu almak istiyoruz, bu maçı kazanmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Geçen maç gösterdiğimiz vasat performansı aşabileceğimiz bir potansiyelimiz olduğunu biliyorum, bunu defalarca gösterdiler. Devreyi deplasmanda alacağımız galibiyetle kapatacağız." dedi. Şampiyonluk için kurulmadıklarını defalarca söyleyen Süleyman Bozkan, bunu yeniden belirtti. Takımına güvendiğini belirten Bozkan: "Biz şampiyonluk için kurulmuş bir kadro değiliz. Genç bir kadromuz var. Lig atlamak için acelemiz yok, kulüp olarak her açıdan lig yükselmemiz gerekiyor ve bu bugünden yarına olacak bir gelişim değil. Ligimizde 2 grup ve 28 takım bulunuyor. Şimdi normal sezonda aldığımız maçlarla, Play-Off'ta oynayacağımız maçlar arasında fark olacak. Ancak takımımız da o noktaya doğru yol alacak olursa, elbette dur diyecek halimiz yok. Bizim önceliğimiz her zaman Manisa halkına keyif verecek bir voleybol oynamak olmuştu, hala da öyle." dedi. Cumartesi 14.00'da Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Salonu'nda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Manisa BBSK, bu maçın ardından 8 Ocak'taki Yeşilyurt maçına kadar maçlarına ara verecek. Hakan Agar

Editör: TE Bilişim