Manisa Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda Ofspor ile oynayacağı karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maçın oynanacağı Of ilçe stadına gelen yeşil-beyazlı futbolcular hakemin maçı iptal etmesinin ardından karla kaplı zeminde kartopu oynadı.

         Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 22. Haftada Ofspor ile oynayacağı mücadele kar engeline takıldı. Cumartesi gecesinden itibaren Trabzon ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle maçın oynanacağı Of İlçe Stadı’nın zeminini yaklaşık 25 santim karla kaplandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor maçtan yaklaşık bir buçuk saat önce stada gelirken maç saatine kadar statta bekledi. Yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle maçın Hakemi Lütfullah Aslan mücadeleyi ileri bir tarihe erteledi.

Futbolcular Kartopu Oynadı

         Hakemin kararını bekleyen yeşil-beyazlı futbolcular Of İlçe Stadı’nda karla kaplı zeminde kartopu oynadı. Zorlu mücadele için Trabzon’a gelen yeşil-beyazlı oyuncuların maçın ertelenmesi nedeniyle kartopu oynamaları renkli görüntüler oluşturdu.

Uçak Seferleride İptal

         Ofspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesine rağmen Manisa Büyükşehir Belediyespor Trabzon’dan ayrılamadı. Kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin de iptal edilmesi nedeniyle yeşil-beyazlı ekibin bir gün daha Trabzon’da kalacağı belirtildi. Yeşil-beyazlı kafile hava şartlarının uygun olması durumunda 25 Ocak Pazartesi günü Manisa’ya dönecek.

Editör: TE Bilişim