Manisa’nın büyükşehir olmasıyla köy statüsüne dönen takımlardan biri olan Karaağaçlıspor, 1. Amatör Lig’de iyi sonuçlara imza atıyor. Lider Yunusemre Belediyespor’u zorlayan tek takım konumunda olan Yeşil-Beyazlılar, 9 haftada 18 puan topladı. Antrenör Serdar Yercan, yarışı son ana kadar kovalayacaklarını söyledi.

Manisa 1. Amatör Lig’in zirve mücadelesi veren takımlarından Karaağaçlıspor, 9 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi alarak 18 puan topladı. Lider Yunusemre Belediyespor’un 7 puan gerisine düşen Karaağaçlı, son yılların en başarılı performanslarından birine imza atıyor. Yeşil-Beyazlılar, kalan tüm maçlarını kazanıp şampiyonluk iddiasını sürdürme niyetinde.

YERCAN: “BAŞLANGIÇTA ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ YOKTU”

Karaağaçlıspor’un genç antrenörü Serdar Yercan, mütevazı bir ekiplerinin olduğunu belirterek, “Takımımızı kurarken, şampiyonluk hedefiyle yola çıkmadık. Mütevazı bir takım kurduk. Ama çok iyi bir arkadaşlık kurduk. Gerçekten çok iyi kenetlendik. Hala da öyle. 1 yenilgimiz olmasına rağmen maalesef 7 puan geriye düştük. Kendi hatalarımızla geriye düştük. Bu hataları yapmasaydık şuan 1-2 puan geride olacaktık. Oyuncularımla sonuç ne olursa olsun gurur duyuyorum” diye konuştu.

“BELEDİYE TAKIMLARI TÜM TÜRKİYE’NİN GERÇEĞİ”

Belediye takımlarıyla yarışmanın çok zor olduğunun altını çizen Yercan, “Bu tüm Türkiye’nin gerçeği. Belediye takımları olunca imkanlar da biraz fazla oluyor. Biz kendi imkanlarımızla rekabet etmeye çalışıyoruz. Bizim gibi takımlara destek olunursa çok memnun oluruz. Manisa Teknik Ambalaj Sahibi Hakan Pekbayık bey bize sponsor oldu. Sağolsun desteğini esirgemedi. Belediyelerden maddi anlamda değil de tesis anlamında destek olursa çok iyi olur. Tesisimizin düzelmesini istiyoruz. Rakibimiz Yunusemre bize konuk olacak. Bu maçı kazanıp farkı indirip takılmalarını bekleyeceğiz. Play-Off grubunun olmayışı da bizim için dezavantaj oldu. Tek takımın çıkması şampiyonluk şansımızı azalttı” dedi.

Editör: TE Bilişim