ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Salihli Kocaçeşmespor, evinde ağırladığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne 3-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Karşılaşmadan şok bir yenilgiyle ayrıldıklarını kaydeden Teknik Patron Nurullah Akyıldız, hatalardan ders çıkaracaklarını belirtti.

“NEYİN NE OLDUĞUNU ANLAMADIK”

Maçta ilk 20 dakikada bireysel hatalardan goller yediklerinin altını çizen Akyıldız, “Neyin ne olduğunu anlamadık. Şok olduk. Bireysel hatalardan goller yedik. İlk 20 dakikada 2-0 geriye düşünce ikinci yarı kapandılar. Girdiğimiz gol pozisyonlarını da değerlendiremedik. Rakip de bu skoru beklemiyordu. Bizim için kapalı kutu olan bir rakipti. Kötü bir yenilgi aldık. Çiğli beraberliği takımda rehavete neden olmuş olabilir. Futbol rehaveti kesinlikle kaldırmıyor” dedi.

“ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİK”

Nurullah Akyıldız sözlerine şöyle devam etti: “İnanılmaz bir fikstür dezavantajımız var. Bu haftayı BAY geçirip iki maçını kazanan Kütahyaspor deplasmanına gideceğiz ardından da yine ilk iki maçını kazanan Çiftay Yeşilovaspor’u evimizde ağırlayacağız. Ligin başında böyle bir sonuç almamız kendimizi görmemiz açısından önemli. Eksikleri kısa sürede kapatırsak hayırlı bir mağlubiyet olabilir. Bizim asıl hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Ligde kalacağımıza da inanıyorum. Ama zorlu bir süreç bizi bekliyor, bu hedef için de çok çalışmamız gerekiyor. Bu yenilgiyle çok çalışmamız gerektiğini öğrendik.” 

Editör: TE Bilişim