2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Serkan Özbalta ile olan sözleşmemizi 2 yıl daha uzatıldı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Başkan Mevlüt Aktan, Başkanvekili Engin Anlı ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da yer aldı.

Manisa FK ailesinin bir parçası olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Teknik Direktör Serkan Özbalta, “Geçen sene bu ailenin bir parçası oldum. Manisa FK kolej havasında olan, ciddi atılımları olan ve projeleri olan bir kulüp. Geride kalan sezonda iyi şeyler yaparak değerli bir şampiyonluk kazandık. Hep beraber taşın altına elimizi soktuk ve güzel bir şampiyonluk yaşadık. Bize güvenen insanlara mahcup olmadan yeni sezonla alakalı işimizin henüz bitmediğini biliyoruz. O bilinçle yeni bir sezona giriş yapacağız. Bizlere inananlara, Manisa’daki taraftarlarımıza karşı mahcup olmama adına ciddi bir şekilde çalışıp, futbolda devamlılık ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Önümüzdeki sezon biraz daha sıkı ve zorlu bir sezon olabilir ama bu kağıt üzerinde öyle gözüküyor. Bizler buna en iyi şekilde hazırlanıp, geçen sezon yaşadığımız mutluluğun bu sene de tekrar etmesi için çabalayacağız” dedi.

Başkanvekili Engin Anlı, “Serkan hocamızın önderliğinde takımımız geçen sezon tarih yazdı. Manisa Futbol Kulübü, Türk futbol tarihinde altın harflerle anılacak. 2020-2021 sezonunda namağlup şampiyonluğumuzu elde ettik. Bu açıdan Serkan hocamız başta olmak üzere tüm futbolcularımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun. Tabi futbolda dün yok. Futbolda her zaman bugün ve yarını düşünmek ve konuşmak zorundayız. Geçen sezon başarılı bir sezon geçirdik. Serkan hocayla dokumuz tuttu. O bizi çok sevdi, biz onu çok sevdik. Hocamızın çalışma azmi, takımımıza oturtmuş olduğu sistem bu başarıları kolay elde etmediğini bizlere gösterdi. Serkan hocamız ilk geldiği günkü heyecanla devam edecek. Biz de her zaman onun arkasındayız. Bu imzalar ve sözleşmeler aslında çok bir anlam ifade etmiyor. Biz Serkan hocamızla gönül birlikteliği de sağladık. O açıdan da içimiz çok rahat. Hem Serkan hocamıza hem kulübümüze hem de Manisa’ya hayırlı olsun. Serkan hocamızla birlikte daha nice şampiyonluklar yaşayacağımıza olan inancımız tam. Tüm camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yazılı sözleşmeden ziyade Serkan Özbalta ile gönül birlikteliği yapıldığını vurgulayan Başkan Mevlüt Aktan, “Yaklaşık bir yıl önce hocamızla anlaştığımızda farklı şeyler hayal etmiştik. Geçen sezon Manisa Futbol Kulübü güzel başarılara imza attı. Hayal ettiğimizin de üstünde sonuçlar aldık. Bugün burada yazılı bir sözleşmeye imza atacağız ama asıl önemli olan gönül birlikteliği. Futbolun doğası gereği ayrılıkları olabiliyor ama Serkan hocamız Manisa Futbol Kulübünün hedeflerini gördü. Biz de Serkan hocamızın hedeflerini gördük. Düşüncemiz ve felsefemiz aynı. Umarım uzun yıllar hep beraber oluruz. Yeni jenerasyon hocaların, futbola farklı açıdan bakan hocaların Türk futbolunda yerini almasını canı gönülden istiyorum. Çünkü biz farklılıkları görüp yaşıyoruz ve takdir de ediyoruz. Bu konuda da Manisa Futbol Kulübü değişime açık. Bununla ilgili üstümüze düşen her şeyi de yapıyoruz. Bizim de katkımız olduğunu düşünüyorum. Umarım hep beraber Manisa Futbol Kulübü ile önemli yerlerde, önemli liglerde mücadele ederiz. Önümüzdeki dönemlerde hocamızı daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Şimdilik en az 2 yıl daha bizimle. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim