Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda Şehzadeler Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu İdil Tuna Bozkurt klasmanındaki 107 sporcu arasından başarılı bir şekilde sıyrılıp Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalyayı Şehzadeler ilçesine kazandırdı.

29 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen ve 74 ilden bin 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Şehzadeler Belediye Spor Kulübünden katılan İdil Tuna Bozkurt, büyük bir başarı göstererek bronz madalya alarak üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit, “Spor Kulübümüz kurulalı sekiz ay gibi bir kısa süre oldu, bu süre zarfında Muay Thai ve Kick Boks’ta ciddi başarılar elde ettik. Milli takıma sporcular verdik. Tekvando branşına da Manisa’nın tanınmış antrenörlerinden Cesim hocamız ile start verdik. Çanakkale’de yapılan şampiyonada derece yapıp madalya alan kızımızı ve antrenörünü canı gönülden tebrik ederim.” dedi.

ÇELİK: “SPORCUMUZLA GURURLANDIK”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İdil Tuna Bozkurt ve antrenörü Cesim Aşan’ı başarılarından dolayı kutladı. Başkan Çelik, “Her geçen gün Sporcularımız için imkânlarımızı arttırmaktayız. Biz inanıyoruz ki sporcularımıza daha çok imkan sağlarsak daha çok başarılar gelecektir. Onun için Belediye Başkanlığı olarak sporcularımıza her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz” onlar bizim geleceğimiz ve gurur kaynağımızdır.” dedi.

Editör: TE Bilişim