Grandmedical Manisaspor’da 31 Mayıs itibarıyla sözleşmesi sona erecek 7 futbolcudan biri olan Ümit Yasin Arslan, şartların uyması halinde Manisaspor’da kalabileceğinin sinyallerini verdi. 5.5 sezondur Manisaspor formasını giyen tecrübeli savunmacı, Manisaspor’u ve ‘Tarzanlar’ı sevdiğinin altını çizerek, şehrin takımına sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

“GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM ANCAK…”

Ümit Yasin Arslan, Manisaspor’un kariyerinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Uzun yıllar Manisaspor’dayım. Burada şampiyonluk, Play-Off finali ve küme düşme yaşadım. Acı tatlı hatıralarım var. Manisaspor benim yuvam. Artık ailem gibi oldu. Kulübün geldiği durum belli. Şu anda gelen teklifleri değerlendiriyorum. Ancak beni Manisaspor’dan arayan yok. Şartlar uyarsa elbette yeni bir sözleşme yaparız” diye konuştu.

 “800 BİN TL CİVARI ALACAĞIM SÖZ KONUSU”

Arslan şöyle devam etti: “Şu ana kadar 800 bin TL civarında bir alacağım söz konusu. Bu kulübü sevdiğimden dolayı federasyona şikayette bulunmadım. Yaşanan sıkıntıların farkındayım. Ama bizler de profesyoneliz. Geçimimizi futboldan sağlıyoruz. Böylesine koca mazisi olan çınarın bu noktalara gelmesi çok üzücü. Manisaspor düştüğü yerden kalkmasını bilen bir kulüptür. Türk futbolunda bir değerdir. İnşallah yeniden hak ettiği yerlerde olacak. Şehir artık takımına sahip çıkmalı. Taraftarlarımız bu takım için çok emekler verdi. Bu şehri ve ‘Tarzanlar’ı seviyorum.”
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim