Pazar günü oynadığı Mersin İdman Yurdu maçından 3 puan çıkartarak büyük avantaj kazanan Manisaspor, bu maçta kazandığı moralle bugün Samsunspor maçının hazırlıklarına başlayacak. 2-0'lık galibiyetle beraber puanını 27'ye çıkartan ve ateş hattından uzaklaştığı gibi, Şanlıurfaspor'u da altına alan Tarzan, bu avantajını sürdürmek için Samsun'dan da puan ya da puanlar çıkartmaya çalışacak. Ancak Tarzan'ı en çok zorlayacak konulardan birisi eksik oyuncular olacak. 
İKİ KİLİT OYUNCU YOK
Geçen hafta sarı kart görerek Mersin maçında oynayamayan Bahattin, Samsunspor maçıyla beraber yeniden sahalara dönecek ancak takımda yeni eksiler oluştu. Manisaspor’da Erman Bulucu ile Gökhan Sazdağı yedikleri kartlarla Samsun maçı öncesi cezalı duruma düştü. Erman Bulucu maçın bitimine 10 dakika kala ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Gökhan Sazdağı ise Mersin maçında gördüğü sarı kartla toplamda 4.karta ulaştı. İki isim Samsunspor deplasmanında forma giyemeyecek. Bu koşullarda Bahattin'in yeniden ilk 11'e döneceği tahmin edilirken, Gökhan'ın yerine Perovic'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Erman'ın yerineyse Mikic monte edilip, Fahri sağ beke geçebilecekken, Mikic'in hiç pozisyonuyla oynanmayıp, Ümit Yasin de ilk 11'e girebilir. 
SAVUNMADAN 7. GOL
Bu sene özellikle ligin ilk yarısında duran toplarda bulduğu gollerle puanlar toplayan Manisaspor'da, Mersin İdman Yurdu maçında perdeyi 50. dakikada Dimov açmıştı. Bu golle beraber 5. golüne ulaşan Dimov, hücumdaki etkisini de yeniden kanıtladı. Ligin ilk yarısında Eskişehirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında gollerini kaydeden tecrübeli oyuncu, ligin 2. yarısında Ümraniyespor ağlarına 2 gol kaydederken, Mersin maçındaki golüyle 5. golünü buldu. Savunma hattından bir başka hava toplarında etkili olan oyuncu da Erman olurken, bu ikili toplamda 7 gole direkt etki etti. 
SAMSUN'DAN MÜTHİŞ ÇIKIŞ
Bunun yanı sıra Manisaspor'un bugün hazırlıklarına başlayacağı Samsunspor'da ise işler yolunda gidiyor. Milyonlarca lira borcu bir anda sıfırlanan ve kadroyu baştan aşağıya yenileyen rakibimizde işler yolunda gidiyor. Ligin son 7 haftasından 5 galibiyet, 2 beraberlik çıkartan kırmızı beyazlılar, yaptığı transferler ve ekonomik baharın gelmesiyle müthiş bir çıkışa geçti. Son dönemde Boluspor ve lider Y. Malatyaspor gibi takımları da mağlup eden Karadeniz temsilcisi, 2. yarıya lig sonuncusu olarak başlamasına karşın mevcut performansıyla puanını 31'e yükseltti ve 12. sıraya kadar yükselerek ateş hattından iyice uzaklaştı. Son 3 maçtan da galibiyetle ayrılan ekibin tek hedefi Manisaspor'u da evinde mağlup ederek serisini sürdürmek olacak. Şiddetle puana ihtiyaç duyan Tarzan da, iyi performans gösteren rakibini deplasmanda sahadan silip, puan ya da puanlar alarak sezonun sonlarına doğru kötü bir sürpriz yaşamayı engellemeye çalışacak. 
Editör: TE Bilişim