Yoğun bir tempoda, sıkı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, “Genel olarak kamptan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ufak tefek sakatlıklarımız oldu ancak ciddi bir sakatlık yaşamadık. Çok ciddi bir sakatlık yaşamamamız bizim için sevindirici. Dört hazırlık maçı yaptık. Genel anlamda hazırlık maçlarında ortaya konan mücadeleden memnunum. Hazırlık maçlarında bütün oyuncularımıza şans verdik, bütün oyuncularımızı hazır tutmaya çalıştık. Ligin ikinci yarısında kadromuzda bulunan bütün oyuncularımıza ihtiyacımız olacak. İkinci yarıda bizi çok daha zor şartlarda bir lig bekliyor. Atmosferi yüksek, stresi yüksek, kış şartlarının ön planda olduğu bir ikinci yarı olacak” diye konuştu. 
“Futbolcularımızın da Fikirleri Bizim İçin Çok Önemli”
Ligin ikinci yarısında takım olarak başarıya odaklandıklarını dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “Arkadaşlarımızla bire bir ve gruplar halinde görüşmeler yaptık gerek ben gerekse başkanımız. Yaptığımız bu görüşmelerde daha iyisini nasıl yapabiliriz, nasıl çok daha başarılı oluruz. Bu konuda futbolcularımızı da dinledik. Sadece biz konuşmadık, futbolcularımızda bu konuda görüşlerini dile getirdiler. Çünkü futbolcularımızın da fikirleri bizim için çok önemli. Genel olarak faydalı ve amaca yönelik ve amacına ulaşmış bir kamp dönemi geçirdik. Bugünden itibaren ise Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Zonguldak Kömürspor maçının havasına girdik” diye konuştu. 
“Biz Genç Futbolcularımızı Kendi İçimizde Tutmaya Devam Edeceğiz” 
Kamp döneminde genç futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu da söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Genç futbolcularımız Mehmet Uysal ve Umut Şentürk’ün performanslarından da memnun kaldım. Biz gençlerimizi kendi içimizde tutmaya devam edeceğiz. Altyapıdan futbolcu almaya devam edeceğiz. Mehmet Uysal’da, Umut Şentürk’te yetenekli oyuncular. Her geçen gün üzerlerine katmaya devam ediyorlar. İnşallah onları da en iyi şekilde hazır hala getireceğiz” dedi. 
“Bizim Attığımız Gol Adedi Konusunda Bir Sıkıntımız Yok” 
Ligin ilk yarısında rakip ağlara 30 gol bıraktıklarını ve gol yollarında bir sıkıntılarının olmadığını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, “ Bizim attığımız gol adedi konusunda gol yollarında bir sıkıntımız yok. Girdiğimiz gol pozisyonlarının karşılığında attığımız gol sayısı az aslında. Çok gol pozisyonuna giriyoruz. İç sahada gol kaçırmamız bizde çok sıkıntı yaratmıyor. Kendi sahamızda skoru bulmada çok fazla sıkıntı yaşamıyoruz. Deplasmanda oynadığımız maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Deplasman maçlarında girdiğiniz gol pozisyonlarını değerlendirmek zorundasınız. Deplasman maçlarında da çok gol pozisyonuna giren bir takımız. İkinci yarı hazırlık döneminde bununla ilgili çalışmalarda yaptık. Ön tarafa yapabilirsek bir iki takviye yapmayı düşünüyoruz. Önce bütçemize uygun olması daha sonra ise sistemimize uygun olması lazım yapacağımız transferlerin. Çok şöhretli ve ismi ön planda olan bir futbolcu olmasından ziyade bizim sistemimize uygun, bizim anlayışımızla birlikte hareket edecek transfer yapmayı düşünüyoruz. Dış transferde titiz davranmamızdaki en büyük neden bu. Bizim elimizde çok değerli bir takım var gerek karakter olarak, gerek oyuncu kişiliği olarak ve gerekse oyuncu profili olarak. Biz, bizim takımımızla birlikte bize katkı verecek, bizimle omuz omuza ligin sonuna getirecek, aynı felsefeyi, aynı duyguyu, aynı düşünceleri yaşayacak oyuncularla çalışmak istiyoruz. Dediğim gibi çok ince eleyip sok dokuduğumuz için belki dış transferde zorlanıyoruz. Çünkü biz en doğru isimleri almak istiyoruz” diye konuştu. 
“Şampiyonluk Yarışı Ligin Sonuna Kadar Devam Edecek” 
Mücadele verdikleri Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yarışında heyecanın sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek sözlerini tamamlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Şampiyonluk yarışı ligin sonuna kadar devam edecek. Bizim grupta ben kopup gidecek takım görmüyorum. Ligin boyu kısaldıkça heyecan ve stres tavan yapacak. Bu süreçte sabırlı olan, bu süreçte sakin kalan daha tecrübeli olan, bu duyguyu, bu hissi ve bu ortamı yaşamış takımlar daha ön plana çıkacaktır. Bizde daha önce bu duyguyu yaşamış oyuncu grubu da var. Bu anlamda gerek belediye başkanımız, gerek kulüp başkanımız ve gerekse yönetim kurulumuzda daha önce bu hissi yaşamışlar. Biz kulüp olarak huzurlu bir kulübüz. Bizim en büyük artımız bu. Bir sorunumuz ve problemimiz yok Allah’a çok şükür. Bunun yanında takımın içi de çok iyi. Dolayısıyla bu özellikler bizi daha öne çıkarıyor. Daha az hata yapan, daha sakin kalan ve sabırlı olan takımlar bir adım öne çıkacaktır. Pazar günü ligin ikinci yarısında ilk maçımıza deplasmanda çıkacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Ligin ikinci yarısına mutlaka ve mutlaka kazanarak başlamak istiyoruz. Zonguldak’ta en iyi kadromuzla, en hazır halimizle olacağız ve kazanmak adına her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim