Spor Toto 3. Lig'e Yomraspor'dan aldığı 1 puanla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bayram izninin ardından Pazar günü oynayacağı Kemerspor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Günleri çift idmanla geçen Belediye'nin tecrübeli ayaklarından Ali Öztürk, takımın durumuna dair açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:
"LİGE ODAKLANDIK"
Sezonun başlangıcıyla ilgili konuşan Ali: "Öncelikle dolu dolu bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyeyim. Yoğun ve yorucu bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında da istediğimiz oyunu oynamayı başardık. Ligin başlamasıyla beraber hemen galibiyetle giriş yapmak istiyorduk ancak 1 puan kısmet oldu. Yomra'da gerçekten saha ve hava şartları bize uygun değildi. Biz top oynayan, ayağa pas yapan bir takımız ve kötü zemin rakipten daha çok bizi kötü etkiliyor. Ancak bu önemli değil, herşeyde bir hayır vardır. Kupa maçına da gelirsek, bizim zaten kupayı kazanmak gibi bir amacımız yok, hedefimiz ligde şampiyonluk. Elenmemiz bizim için ne iyi oldu, ne kötü ancak gazozuna bile maç yapsanız kazanmak istiyorsunuz elbette. Şimdi lige en iyi şekilde odaklanıp, tek hedefimize ulaşmanın peşinde olacağız." dedi. 
"HERKESE ŞANS GELECEK"
Takımının oynadığı ilk 2 maçta yedek soyunan tecrübeli golcü konuyla ilgili: "Benim oynayıp oynamayacağım tamamen hocamızın takdiridir. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve bu kulüpte bulunma amacımı biliyorum. Lig uzun bir maraton ve herkese şans gelecek. Ben kendimi hazır tutuyorum ve yüzde yüzümü vermeye hazırım. Ne zaman görev alacaksam elimden gelen en iyisini sahada göstereceğim. Asla küsmek gibi birşey olamaz. Biz bir takımız ve tek düşüncemiz sezon sonunu iyi bitirmek." dedi.
"LİGİN ÜZERİNDE BİR KADRO KALİTEMİZ VAR"
Bu hafta oynayacakları Kemerspor maçıyla beraber lige bir mesaj vermek istediklerini belirten Ali: "Kemerspor lige 6 gollü, flaş bir giriş yaptı. Hızlı ve genç bir takımla oynayacağız. Rakibimiz zaten Antalyaspor'un pilot takımı. Ancak bizim için rakip önemli değil. Biz sahaya kendi düşüncemizi, oyun felsefemizi yansıtabilirsek, bizi durdurabilecek bir takım yok. Bu ligin üzerinde bir kadro kalitesine sahibiz. Konsantre olup rakimiz kadar, hatta daha fazla mücadele ederek galibiyetler alacağız. Bu sene gerçekten gönülden mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Bu hafta Kemerspor'u evimizde mağlup edip bir galibiyet serisine başlamak ve lige "Şampiyon biz olacağız." mesajını vermek istiyoruz. Tüm Manisalılar'ı da maçımıza davet ediyorum. " dedi. 
Editör: TE Bilişim