Haber: Hakan AĞAR
BAL Ligi'nin şampiyonluktaki en büyük adayı Turgutluspor, 2 maçlık aranın ardından Karabiga Belediyespor'u 1-0 ederek, liderliğe tutunmayı başardı. Ard arda Gaziemir Gençlik'e mağlup olup, ardından Somaspor'la evinde berabere kalarak cepten yiyen Kasaba'da, Ayvalıkgücü'nün nefesini hissettirmesiyle beraber takımın önemli isimlerinden Samet Samancı sorumluluk aldı. 2. yarısında oyuna girdiği Karabiga Belediyespor maçının 66. dakikasında bu sezonki 5. golünü kaydeden Samancı, takımının 3 puana ulaşmasında büyük rol aldı. Alternatifli kadroda çoğunlukla sahaya sonradan giren 24 yaşındaki hücum oyuncusu, bu maçki performansıyla önümüzdeki hafta oynanacak Gönen Belediyespor maçı için ilk 11 formasına göz kırptı. 
O VARSA, 3 PUAN VAR
Samet sezon başında Hakan Şapçı'nın isteğiyle Turgutluspor'a katılmıştı. Geçen sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan yetenekli golcü, bu sene az süre bulsa da kendini gösteriyor. İlk olarak ligin 2. haftasında Gaziemir Gençlik mücadelesinde 2 gol kaydeden Samet, maçtan 3 puan çıkartılmasında önemli rol oynadı. Daha sonra 5. haftada Ayvalıkgücü maçının son 20 dakikasında sahaya giren Samancı, 90'da golünü kaydetmişti. 2-1 tamamlanan Erdekspor maçının 80. dakikasında fileleri havalandıran Samet'in, son kurbanı da Karabiga Belediyespor oldu. Zorlu mücadelede, çok zor zemin şartlarında pozisyon bulmakta sıkıntı yaşayan Turgutluspor'da, Samet'in ligdeki 5. golü takım için çok kritik oldu. Sahadan galip ayrılan Turgutluspor, rakibi Ayvalıkgücü'nün de Gaziemir Gençlik'i 5-1'le geçmesiyle 2 puanlık farkı korumayı başardı. 
"ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ"
Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Samet: "Biz bu sene şampiyonluğa çok inandık. Sezon başından bu yana iyi bir grafik gösteriyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Ben de elimden gelen herşeyi sahada göstermeye çalışıyorum. Ben çalışmaya ve takımıma katkı vermeye devam edeceğim. Umuyorum ki hem gol sayım hem performansım daha da yukarılara çıkacak. Sezon sonunda kupayı kaldıracağımızdan şüphem yok." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim