Somaspor’daki yeni oluşumla ilgili yaptığı açıklamalardan ötürü üzgün olduğunun altını çizen Soma Sotesspor Başkanı Şenol Eser, “Bazı şeyleri isterken aceleci ve sabırsız davrandık. Ağzımızdan farklı cümleler de çıkmış olabilir. Bu nedenle Soma halkından, Soma’nın önde gelen değerli büyüklerinden, vekillerimizden ve Somaspor Başkanı Sinan Vardar’dan özür diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde Soma’nın futbolunu zirveye taşımak istiyoruz” dedi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Soma Sotesspor’un başkanı Şenol Eser, Sinan Vardar başkanlığındaki Somaspor’un yeni oluşumuna yönelik önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde medyaya sarf ettiği sözler nedeniyle üzgün olduğunun altını çizen Eser, Sinan Vardar ve ekibinin Somaspor’u iyi yerlere getireceğine inandığını belirtip, yaşattığı kaos nedeniyle Soma halkından özür diledi.

“SABIRLI OLMAMIZ LAZIM”

En büyük arzusunun Somalı çocukların ligde oynaması olduğunu ifade eden ve bunu başlangıçta kestiremediğinden dolayı sıkıntı yaşadığını anlatan Başkan Şenol Eser, “Bazı şeyleri isterken aceleci ve sabırsız davrandık. Telaş yaptık. Üzdüğümüz, kırdığımız insanlar oldu. İnsanlara zaman vermeden bir paniğin içine düştük. Bu paniğin içine girerken Sotesspor lige katılamayacak mı? Soma’nın çocukları oynamayacak mı? Şüphelerimiz doğdu. Bunlar bizi süreç içerisinde hatalara sevk etmiş olabilir. Ağzımızdan farklı cümleler de çıkmış olabilir. Soma halkından, Soma’nın önde gelen değerli büyüklerinden, vekillerimizden ve Somaspor Başkanı Sinan Vardar’dan özür diliyorum. Sabırlı olmamız lazım” dedi.

“SİNAN BAŞKAN DESTEK OLACAKTIR”

Sinan Vardar’ın projelerini gerçekleştirmesini canı gönülden istediklerini belirten Başkan Eser, “Sinan Başkan bizlere destek olacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. İnşallah projelerini gerçekleştirir ve Somaspor’u da iyi yerlere getirir. Kendisinin zaten vizyonu ve çevresi var. İnşallah el birliğiyle Soma futbolunu zirveye taşıyacağız. Bizler genciz, hatalarımız kusurlarımız oluyor, büyüklerimizin de bunu mazur görmesini diliyoruz” dedi. Başkan Eser, altyapı anlamında iyi bir takımları olduğunu, yetiştirecekleri oyuncularla birlikte ilerleyen zamanlarda Somaspor’un pilot takımı olacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Aynı süreçte Somaspor’un oyuncularımızı değerlendireceğine inanıyorum. Sabredelim. Şuan için

bir sıkıntı yok. Teminatımız yattı, federasyondan desteğimizi aldık. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim