MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup lideri Somaspor’da orta sahanın istikralı ismi Süleyman Öztürk, Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Kampta havanın çok iyi olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda daha iyi bir Somaspor izlettireceklerini kaydederek, “O kupayı cefakar taraftarlarımıza getireceğiz” dedi.

“LİDERLİĞİN SIRRI ARKADAŞLIK”

Takımdaki arkadaşlık ortamının liderliği getiren önemli sebeplerden biri olduğunu vurgulayan Süleyman, “Aile ortamımız var. Herkes, kim olursa olsun takım arkadaşı için mücadele ediyor. İlk devredeki başarımızda bu arkadaşlığın etkisi büyüktü. Antalya kampı da çok verimli geçiyor. 3 hazırlık maçının 2’sini oynadık. İstediğimiz oyunu da sergiledik. İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Yönetimimiz de bizi hiçbir şekilde mahcup etmiyor. Allah onlardan razı olsun. Her zaman yanımızda oluyorlar” dedi.

TARAFTARLARIMIZIN EMEĞİ ÜZERİMİZDE FAZLA”

Somaspor’un büyük bir camia olduğunun altını çizen Öztürk, “Burada armaya adanmış hayatlar var. Futbolcular olarak bunu görmek ve hissetmek bizi mutlu ediyor. Taraftarlarımız bizi içerde-dışarda destekliyor. Onları yanımızda görünce daha da hırslı futbol oynuyoruz. Onların üzerimizde emeği fazla. Geldiğim günden bu yana beni bağırlarına bastılar. Her koşulda şartlar ne olursa olsun, onlar için her zaman göreve hazırım. Somaspor camiası için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

“BİZ DAHA ÜST LİGLERİ HAK EDİYORUZ”

Arzuladıkları hedefe sezon sonunda ulaşacaklarını da ifade eden Süleyman Öztürk, “En son 68 Aksarayspor’da şampiyonluk yaşamıştım. O günü unutmak mümkün değil. Somaspor’da şampiyonluğu çok istiyorum. Soma halkı şampiyonluk için yanıp tutuşuyor. 301 şehit madenci abilerimiz kardeşlerimizi de unutmadık. Biz daha üst ligleri hak ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim