Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Futbol Projesi, Salihli’de düzenlenen muhteşem törenle final yaptı. Salihli Belediyesi Spor Salonunda düzenlenen kapanış turnuvasına, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Salihli Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Sait Batıhan ile özel sporcular ve aileler katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek, karma futbol projesi ile özel sporcuların yaşıtlarıyla kaynaştırılmasının hedeflendiğini söyledi. Salihli Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, spor sayesinde engellerin ortadan kaldırıldığını kaydetti. Salihli’de birçok şeyin değiştiğini ve değişimin de sürdüğünü anlatan Başkan Zeki Kayda, “ Biz, yıllardır okullarımızda gençlerimizi eğittik. Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin kurulmasına emek veren Sayın Sabancı başta olmak üzere Başkanımız Mehmet Civelek ile öğretmen ve yönetici arkadaşlarıma Salihli Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum. Salihli Belediyesi olarak böyle özel yetenekleri olan gençlerimize sahip çıkarak bu tür organizasyonlarla onları desteklemeye devam edeceğiz. Özel sporcularımız ile ailelerine ve bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarıma yeni yıl da sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim “ dedi.

BAŞKANLARDAN BAŞLAMA VURUŞU

Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Futbol Projesinin başlama vuruşunu Başkan Zeki Kayda ile Başkan Mehmet Civelek birlikte yaptı. Salihli Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı kapanış turnuvasına, 9 Karma Futbol Takımı, 60 özel ve 30 partner sporcu katıldı. Sarı Zeybek, Ritm grubu, dans ve spor gösterilerinin yapıldığı Karma Futbol Turnuvası, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ve Başkan Mehmet Civelek tarafından özel sporculara kupa ve madalya verilmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim